Horoscop octombrie 2022: Pavel Globa anunţă o perioadă de prosperitate pentru 3 zodii

Potrivit lui Pavel Globa, un celebru astrolog rus, octombrie va fi o luna norocoasa pentru nativii din trei zodii.

30 sept. 2022, 13:46
Horoscop octombrie 2022: Pavel Globa anunţă o perioadă de prosperitate pentru 3 zodii

Horoscop octombrie 2022: Dinamica pe care o vor experimenta la locul de munca le va permite sa-si gestioneze proiectele cu o usurinta deconcernatoare si sa fie la inaltimea sarcinilor si misiunilor care le-au fost incredintate.

Horoscop Pavel Globa. Ce zodii poartă măşti, cine este sincer în dragoste şi cine atrage banii ca un magnet

Pe 9 octombrie va avea loc o Luna Plina in semnul Berbecului. Aceasta faza lunara este o oportunitate de a concretiza ideile care locuiesc in mintea noastra. Energia Berbecului ne impinge sa luam masuri si sa ducem la indeplinire proiectele pe care le avem in minte. Pana pe 29 octombrie, Jupiter retrogradeaza in zodia de foc a Berbecului, apoi isi continua miscarea in zodia Pesti, pana pe 24 noiembrie. Aceasta miscare planetara este o oportunitate de a ne revizui obiectivele si de a ne concentra asupra dorintelor si pasiunilor noastre. Retrogradarea lui Jupiter este favorabila in  realizarii proiectelor noastre. De  aceasta configuratie astrala vor beneficia aceste 3 semne zodiacale:

Horoscop octombrie 2022: Gemeni
Nativul acestei zodii va experimenta schimbari semnificative in cursul lunii octombrie. Responsabilitatile sale vor creste de zece ori, iar el va avea mai multe sarcini de gestionat in acelasi timp. . Intr-adevar, acest semn dinamic al naturii, uraste rutina si monotonia. Inzestrat cu un spirit aventuros, ii place sa se imbarce in noi experiente. Gemenii s-ar putea sa se simta uneori coplesiti de volumul de munca, dar acest semn mental puternic nu va renunta cand va intampina  dificultati.

Evenimente astrologice OCTOMBRIE 2022. Sezonul retrogradelor, la final! Încep eclipsele!

Pentru nativii acestei zodii care sunt in cautarea unui loc de munca, pot aborda aceasta noua luna cu seninatate. Intr-adevar, astrele  le permit sa lase o impresie buna si sa fie increzatori si creativi. Vor avea sanse mari sa-si gaseasca un loc de munca bun.

Leu
Nativul acestei zodii nu va trebui sa-si faca griji in cursul lunii octombrie. Intr-adevar,astrele  vor fi de partea lui pe tot parcursul lunii. La serviciu, totul va merge conform dorintelor lui. Acest semn de foc poate primi chiar si o marire de salariu sau o promovare ca recompensa pentru munca grea. Mai mult, Leul este o zodie ambitioasa din fire, care cauta mereu sa iasa in evidenta in domeniul sau, pentru a straluci in lumina reflectoarelor. Nativii acestei zodii care isi cauta un loc de munca vor fi si ei favorizati de astre pe parcursul acestei luni. Ei vor putea gasi un loc de munca in care se vor simti foarte impliniti.

Horoscop Urania 1-7 octombrie 2022. Mercur îşi reia mersul direct prin zodia Fecioarei. Apar multe obstacole pe calea spre succes

Horoscop octombrie 2022: Capricornul
In aceasta luna octombrie, nativul acestei zodii va straluci in viata profesionala. Va fi foarte cautat la locul de munca, iar mai multe misiuni ii vor fi incredintate. Acest semn de pamant nu se va plange de volumul de munca. Mai mult decat atat, Capricornul este o zodie harnica din fire, care se dedica  trup si suflet proiectelor sale, pana la abandonarea vietii personale, uneori. In aceasta luna, Capricornul va fi foarte creativ si hotarat in sarcinile lor. De asemenea, va avea sansa de a genera profituri bune si de a-si imbunatati situatia financiara.

Pavel Globa (n. 16 iulie 1953, Moscova, Uniunea Sovietică) este un astrolog rus, în prezent stabilit în Germania. El susține ca Cel de-Al Treilea Război Mondial va începedin Rusia. Astrologul a prezis și ca în timpul decernării Premiilor Nobel pentru Pace din 2011 va avea loc un atentat terorist. Pavel Globa a mai prezis unirea Republicii Moldova cu România. De asemenea, Pavel Globa susținea încă din 2008 că între 2014-2020 vom avea loc cataclisme uriașe, care vor începe din Ucraina. Conform presei, Globa ar mai fi prezis: căderea Uniunii Sovietice, venirea la putere a președintelui rus Vladimir Putin, atentatele din 11 septembrie 2001 și sfârșitul politic al lui Fidel Castro.