Horoscop TAROT pentru Luna noua in Balanta. Mesajul cartilor de tarot pentru zodii. Incepe un nou capitol romantic!

Sfarsitul de saptamana aduce o frumoasa Luna noua in Balanta, de care ne vom bucura joi 7 octombrie 2021. Luna Noua in Balanta este o veste buna pentru noi.

06 oct. 2021, 09:08
Horoscop TAROT pentru Luna noua in Balanta. Mesajul cartilor de tarot pentru zodii. Incepe un nou capitol romantic!

Luna noua in Balanta – semnificatii
Daruiesti si primesti ar putea fi raspunsul la toate intrebarile tale. Compromisul poate fi calea succesului. Este timpul sa incepi sa negociezi, sa renegociezi daca este cazul. Cand este Luna in Balanta, ai posibilitatea sa o iei de la capat intr-o privinta. Sau poate incepi o relatie noua, una sanatoasa, bazata pe conexiune si echilibru. Fa echipa, in afaceri sau in viata privata. Balanta este semnul relationarii, iar Luna noua in Balanta inseamna sa-ti asumi sentimentele, sa spui ceea ce simti, sa fii mai deschis. Evita sa fii egoist, nu iti va folosi la nimic. Cartile de tarot iti transmit mesajul ca este un moment prielnic sa te intalnesti cu cineva cu care nu ai mai vorbit de mult, sa-i arati ca-ti pasa.

Horoscop octombrie 2021 realizat de Tamara Globa. Principalele tendinţe ale lunii: venituri suplimentare, schimbări pozitive în carieră, reconectarea cu cei dragi

Balanta este semnul armoniei, al iubirii, al negocierii si al relatiilor. Balanta este simpatica, vorbareata, dornica de echilibru, de aceea cand este Luna noua in Balanta orice are legatura cu parteneriatul, negocierea,  aspectul fizic va avea parte de un restart.

Iata mesajul cartilor de tarot pentru Luna noua in Balanta pentru fiecare zodie in parte.

Berbec
Emotii intense

Daca te intrebi daca vei avea sau nu succes intr-o anumita privinta (loc de munca, dragoste), raspunsul calmul si sa profiti de toate oportunitatile care iti apar in cale.

Semnificatii suplimentare: incheierea unei intelegeri profitabile este foarte aproape, nu ignora ceea ce este evident este „foarte probabil”. Ai energia de a construi ceva frumos, de aceea sunt sanse mari sa obtii rezultate pozitive. Dar, pe parcurs, vei afla si ca emotiile vor fi puternice. Vestea buna este ca vei reusi sa iti pastrezi, nu exagera, cere ajutorul Divinitatii.

Taur
La ce trebuie sa renunti?

Viata are elementele ei ciclice. Cateodata esti sus, cateodata esti jos. Asa cum Luna are momentele ei de crestere si descrestere, asa si oamenii trec prin situatii de „la bine si la greu”. La ce trebuie sa renunti in aceasta perioada pentru a-ti fi mai bine? Aceasta carte iti transmite mesajul ca uneori trebuie sa te opresti din a incerca din rasputeri. Poate ca nu este momentul sau poate ca nu este ceea ce trebuie pentru tine. Analizeaza si vezi ce ai de facut.

Semnificatii suplimentare: mergi inainte fara sa te impotrivesti prea mult. Nu este timpul sa incepi proiecte noi. Elibereaza-te de bagajul emotional. Daca ai gresit fata de cineva, cere-ti iertare. Mediteaza mai mult sau fa yoga.

Horoscop Mariana Cojocaru. Karma grea în următorii 7 ani, ce zodii uita de griji şi simt fiorii dragostei

Gemeni
Respira

Aceasta carte vine sa-ti transmita mesajul ca a venit vremea sa te regrupezi, sa inveti din experientele trecutului si sa mergi mai departe. Ai credinta ca ceea ce s-a intamplat este spre binele tau suprem. Incearca sa accepti ca lucrurile sunt asa cum sunt si da-ti tie, dar si celor din jurul tau, voie sa te relaxezi. Respira. Nu poti fi in priza tot timpul! Poate ca te simti blocat sau chiar ca ai esuat intr-o privinta. Dar nu e asa. Cu timpul vei vedea lucrurile si dintr-o alta perspectiva. Fii cinstit cu tine insuti si aminteste-ti ca viata isi urmeaza intotdeauna cursul ei.

Semnificatii suplimentare: vei afla cat de curand cum stau lucrurile intr-o privinta. Ai nevoie de putin timp liber pentru binele tau. Este timpul sa iti impartasesti intelepciunea si experientele cu ceilalti. Evita sa cazi in vreo criza.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.