Horoscop TAROT pentru Luna noua in Capricorn. Mesajul cartilor de tarot pentru zodii. Munca grea este rasplatita!

Lunile Noi marcheaza intotdeauna startul unui nou ciclu lunar, iar in acest caz noul ciclu ne va duce direct intr-un nou an, 2021 plin de sperante.

12 ian. 2021, 23:40
Horoscop TAROT pentru Luna noua in Capricorn. Mesajul cartilor de tarot pentru zodii. Munca grea este rasplatita!

Horoscop TAROT pentru Luna noua in Capricorn. Mesajul cartilor de tarot pentru zodii. Munca grea este rasplatita!
Miercuri, 13 ianuarie 2021 ne vom bucura de o frumoasa Luna Noua in Capricorn, cea mai ambitioasa zodie din horoscop.

Horoscop TAROT pentru Luna noua in Capricorn – semnificatii
Luna noua in Capricorn marcheaza un nou inceput in plan profesional. Indiferent ce a fost pana acum, de-aici inainte va incepe un nou ciclu. Daca actualul loc de munca nu te implineste fie renegociezi pozitia in care te afli, fie incepi sa-ti cauti altceva mai bun. Un nou plan, o noua strategie te cheama. Este timpul sa treci la treaba si sa-ti faci un plan de actiune pe urmatoarele 12 luni si chiar pe urmatorii 5 ani. Asigura-te ca este un plan ambitios si fa ceea ce trebuie pentru a-l duce la indeplinire.

Ai nevoie de multa disciplina si de multa munca pentru a-ti indeplini obiectivele, dar nu uita ca munca grea este intotdeauna rasplatita. Evita sa controlezi totul si evita oamenii care incearca sa controleze totul.

Capricornul este zodia ambitiei, a constructiei si a muncii din greu. Este, totodata, o zodie fixista si rigida. Luna noua in Capricorn este un eveniment puternic care te impinge de la spate sa iti implinesti ambitiile, visurile, sperantele.

Iata mesajul cartilor de tarot pentru Luna noua in Capricorn pentru fiecare zodie in parte.
Horoscop TAROT pentru Berbec
E nevoie de ajustari

Gandeste-te la tine ca la un vapor care a fost incarcat si incarcat, si incarcat, saptamani in sir. Nu-i de mirare ca nu mai plutesti la suprafata si ca te simti coplesit. Ti s-a depasit limita incarcaturii si e nevoie de cateva ajustari. Fii cinstit cu tine insuti si recunoaste cat de toxica este situatia in care te afli. Cartea aceasta vine sa-ti transmita mesajul ca poti obtine ceea ce-ti doresti dac aschimbi ceva. Este vremea sa renunti la unele obiceiuri, oameni, solicitari, pentru a te elibera.

Semnificatii suplimentare: nu te afli in echilibru si poti avea probleme. Ceva nou si incatator te asteapta. Ai incredere ca poti merge mai departe cu usurinta daca faci cateva schimbari.

Taur
Vreme de vindecare

Acesta carte iti sugereaza ca trecutul este trecut si ca viitor luminos ti se va dezvalui. Totusi, inainte de a face primul pas asigura-te ca te-ai vindecat. Nu poti merge mai departe cand esti bucati si te prefaci ca totul este bine. Mai da-ti putin timp, analizeaza, linge-ti ranile. Aminteste-ti ca totul este posibil daca ai credinta. Este timpul sa te lasi ghidat de Univers si sa iti construiesti credinte si visuri pentru viitor.

Semnificatii suplimentare: renunta la trecut. Ai nevoie de timp ca sa te vindeci. Gandeste-te cum ar fi o situatie daca toata lumea implicata ar avea ranile vindecate.

Horoscop 13 ianuarie 2021. O zi cu ghinion pentru majoritatea zodiilor
Gemeni
Accepta divinitatea

Viata ta se indreapta spre un anumit punct, spre o concluzie sau sare un punct de cotitura. Sunt multe schimbari in joc si nu este exclusa nici o explozie emotioanala. Ramai conectat la emotiile tale si asculta mesajul lor. Accepta divinitatea, caci este momentul in care afli daca visurile tale se vor implini acum sau mai tarziu. Aceasta carte transmite un mesaj pozitiv, insa te anunta si ca este nevoie de mai multa munca decat de obicei.

Semnificatii suplimentare: o dorinta este pe cale sa devina realitate. Nu te enerva, oricat de greu ti-ar fi trebuie sa-ti pastrezi calmul. Iarta pe cineva si elibereaza-te de energia negative. Este vremea sa renunti la trecut si sa mergi mai departe.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.