Horoscop TAROT pentru Luna plina in Pesti 2020. Mesajul cartilor de tarot pentru zodii

Miercuri 2 septembrie, ne vom bucura de o frumoasa si magina Luna plina in Pesti. Este una din Lunile pline pozitive ale tulburatorului an 2020 din pricina sextilului facut de ea cu Uranus cel imprevizibil aflat in Taur. Afla mai multe detalii despre contextual astral al Lunii pline in Pesti aici.
Romania TV
02 sept. 2020, 02:50
Horoscop TAROT pentru Luna plina in Pesti 2020. Mesajul cartilor de tarot pentru zodii

Mesajul general al cartilor de tarot pentru Luna plina in Pesti din 2 septembrie 2020 este ca trebuie sa acorzi mai multa atentie telurilor tale. Cu cat poti face practic mai multi pasi inainte, cu atat mai bine pentru tine. Este timpul sa iti gasesti echilibrul interior intre responsabilitatile tale si visurile tale. Mediteaza asupra intrebarilor si asupra solutiilor. Daca in acest moment te afli intr-o situatie mai complicate, poate ca te-ai jucat prea mult de-a martirul in loc sa faci ceva concret pentru tine. Pune-te pe primul loc.

Pestii sunt ultimul semn al zodiacului, iar Luna plina in Pesti aduce simbolul finalurilor. Cand este Luna plina in Pesti este timpul sa te scufunzi in emotiile tale, sa iti setezi granite bine determinate, astfel incat sa iti vezi de propriul drum. Asculta-ti ghizii superiori, elibereaza-te de frici, fa-ti planuri pentru viitor, dar treci si la treaba.

BERBEC

Un nou inceput

Aceasta carte iti aduce raspunsul DA la orice te-ai intrebat. Mesajul Universului este ca esti binecuvantat cu un un nou inceput. Poate un drum mai bun decat cel pe care mergeai pana acum. Daca simteai ca stagnezi, ai oportunitatea de a incepe un nou ciclu. Este timpul sa cureti trecutul si sa renunti la ce e toxic pentru tine pentru a putea vedea mai clar drumul tau.

Semnificatii suplimentare: vei incepe sa te simti mai plin de speranta in ceea ce priveste viitorul. Crede in visurile tale, dar lucreaza pentru ele. Lasa trecutul in spate.

TAUR

Ai incredere in visurile tale

Nu renunta. Situatia in care te afli are solutii si este destul de aproape de finalizarea ei. Asa cum spun clasicii „Totul va fi bine la final si daca nu e Ok, inseamna ca nu acesta este finalul!” Gandeste-te bine ce vrei. Daca nu poti face niciun pas inainte, petrece mai mult timp intrebandu-te si meditand la solutii. Fii deschis sa primesti informatii care sa te duca la urmatorul pas. Aceasta carte aduce mesajul ca orice s-ar intampla, exista un motiv intemeiat in spate. Nu iti pierde credinta ca visurile tale vor deveni realitate.

Semnificatii suplimentare: doar pentru ca nu iti vezi visurile realizate acum, asta nu inseamna ca nu vor fi la un moment dat. Nu te uita inapoi, concentreaza-te pe mersul inainte. Fii rabdator. Cauta curajul de a merge mai departe. 

GEMENI

Angajamentul tau este testat

Este posibil sa mai existe provocari pe drumul tau, dar sunt doar o metoda prin care Universul te pune la incercare. Te crezi in stare sa faci ceea ce ti-ai propus ? Ai curajul sa infrunti obstacolele pentru ca visurile tale sa devina realitate? Cand crezi in ceva, acel ceva va deveni realitate pentru tine. Deci, crede in tine!

Semnificatii suplimentare: raspunsul la intrebarea ta este „Da, dar nu acum!”. Esti la jumatatea drumului spre visul tau, mergi mai departe. Trebuie sa depui putin mai mult efort pentru a reusi.  Cateodata trebuie doar sa-ti dai seama cat de mult iti doresti ceva. Trebuie sa te reconectezi cu ceva sau cu cineva.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
Bzi.ro
Veste proastă pentru fanii „Las Fierbinți“! Un mare actor își ia adio de la serial!
Fanatik.ro
Amestecul ușor de făcut care îți va lăsa oglinda din baie curată lună. E mai bun decât soluțiile scumpe de curățare
Capital.ro
Ungaria, la ani lumină de România. Ungurii vor cuceri totul
Playtech.ro
Imagini indecente cu Simona Halep. Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt incendiare
DailyBusiness
Alertă de escrocherie! Ce nu trebuie să facă clienții Digi România pentru a se proteja de hackeri
Adevarul
Zelenski, între Churchill și Chaplin: „Cine sunt eu? Sunt președintele Ucrainei”
Spynews
Cum arată Erika Isac nemachiată. Artista s-a afișat complet naturală. Cântăreața și-a uimit fanii: „Ce față de inocentă...” / FOTO
Spynews
Ce s-a întâmplat la parastasul de 40 de zile al lui Mădălin, băiatul mort din Olt. Imagini sfâșietoare de la mormântul său: ”Ne-ai distrus” / VIDEO
Evz.ro
Bestia din Caracal, plătit lunar de stat. Câți bani primește Gheorghe Dincă
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
wowbiz.ro
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție
Cancan.ro
Gabriela Oțil a dezvăluit totul, după defilarea fără sutien: ”Când mă prinde, mă dezbracă!” 🫢🫣
Playsport.ro
Cazacu, dezvăluiri bombă despre Ramona Olaru. A spus, în sfârșit, ce nu mai zisese niciodată
kanald.ro
Cum arată, de fapt, cele mai scumpe apartamente din Dubai! Nimeni nu se aștepta la asta: „Finisaje mai prost realizate ca aici am văzut doar..”
Capital.ro
Ungaria umilește România din nou. Ungurii ne dau lecții. Fenomenul a explodat
StirileBZI
Avertismentul economistului Ionuț Dumitru: „Ne întindem mai mult decât ne este plapuma la împrumuturi!”
Prosport.ro
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate călugări! Transformarea fizică e incredibilă și e imposibil de recunoscut, la 52 de ani
stirilekanald.ro
Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării
substantial.ro
Băiat din Cluj-Napoca devine viral prin gestul său de onoare și responsabilitate după ce zgârie accidental o mașină
MediaFlux
MAJORĂRI ale PENSIILOR de 90%! Daniel Baciu, anunță
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'