Horoscop TAROT pentru Mercur retrograd 2021. Ce mesaje primesc zodiile

Mercur isi incepe de luni, 27 septembrie 2021, ultima miscare retrograda a anului 2021. cum sunt influenţate zodiile.

24 sept. 2021, 14:25
Horoscop TAROT pentru Mercur retrograd 2021. Ce mesaje primesc zodiile

Horoscop TAROT pentru Mercur retrograd 2021.

Prima etapa a lui Mercur in miscare retrograda pentru anul 2021 a avut loc intre 31 ianuarie si 19 februarie. A pornit din Varsator si a ajuns in Capricorn. Din 29 mai, a inceput al doilea Mercur retrograd al anului, tot intr-un semn de Aer – Gemeni.

A venit momentul pentru ultimul retrograd al anului, in Balanta. Confuziile si erorile de comunicare se pot dezlantui, asa ca este cazul sa fii foarte precaut si foarte politicos, tocmai pentru a evita dramatismul in relatiile interumane.

Iata ce mesaje primesc zodiile prin intermediul cartilor de tarot, cu prilejul ultimei retrogradari a lui Mercur, ce incepe in 27 septembrie 2021.

BERBEC
Asul de cupe

Asul de cupe reprezinta tot ce are legatura cu emotiile si sentimentele, inclusiv cu romantismul. Cartea transmite mesajul ca ar trebui sa profiti de oportunitatile romantic care iti apar in cale, chiar daca va fi vorba, uneori, de un alt inceput. Lasa inima sa-ti vorbeasca si ascult-o!

Horoscop Urania 25 septembrie – 1 octombrie 2021. Mercur retrograd va influența puternic sectorul sentimental
Horoscop TAROT pentru Mercur retrograd 2021. TAUR
Regele de pentagrame

Pentagramele sunt simbolul posesiunilor materiale, al bunastarii. Regele de pentagrame subliniaza nevoia de a munci pentru a obtine rezultate tangibile si iti aduce aminte ca e nevoie sa ramai concentrat pentru a depasi momentele dificile. Concentreaza-te asupra muncii tale, nu lasa nimic din afara sa iti perturbe drumul. Mergi hotarat pe drumul tau!

GEMENI
9 de cupe

Cartea este despre stabilitate si confort, despre rasfat si despre emotii pozitive. 9 de cupe este despre pacea emotionala si curajul de a o imbratisa. Celebreaza-ti succesul! Da-ti timpul si spatiul pentru a te bucura de ce ai realizat pana acum. Concentreaza-te pe ceea ce ai si mai putin pe ceea ce nu ai.

Horoscop octombrie 2021. Mercur retrograd în trigon cu Jupiter, se anunţă o lună complicată, cu multe schimbări
Horoscop TAROT pentru Mercur retrograd 2021. RAC
Valetul de bate

Pachetul de bate simbolizeaza dorintele, pasiunile, motivatia. Valetul de bate simbolizeaza incantarea de a incepe un nou proiect, o noua actiune, o noua experienta. Fii deschis aventurii! Iesi din zona de confort si incerca ceva nou. Vei fi suprins sa descoperi o noua fateta a personalitatii tale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...