Horoscop TAROT saptamana 16-21 iulie 2019. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Horoscop TAROT. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin.

RomaniaTV.net
16 iul. 2019, 05:28
Horoscop TAROT saptamana 16-21 iulie 2019. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata care este mesajul saptamanii 15-21 iulie 2019 extras pentru fiecare zodie prin cartile de tarot:

Horoscop TAROT. BERBEC

Steaua

Aceasta carte are menirea sa te inspire. Te vei simti mai increzator in viitor, mai increzator ca nevoile tale emotionale si financiare vor fi indeplinite. Mesajul cartii este spiritual, de bun augur. Trebuie sa gandesti pozitiv. Ce ai vrea sa se schimbe in viata ta? Fa o lista, apoi actioneaza. Poti sa implinesti orice iti doresti. Gandeste la scara mare!

Horoscop TAROT. TAUR

Luna

Aceasta carte inseamna ca lucrurile pot deveni confuze. Iti vine greu sa intelegi de unde vii, cu atat mai putin ce gandesc sau simt altii. Trebuie sa te relaxezi. Nu incerca sa fortezi lucrurile sau sa faci oamenii sa actioneze inainte de a fi pregatiti.

Urmeaza o perioada in care esti mai intuitiv decat de obicei. Ai incredere in instinctele tale si in mesajle pe care le primesti, chiar daca nu stii de unde vin. De asemenea, aceasta carte iti transmite mesajul ca nimic nu este ceea ce pare. Nu ca ar trebui sa fii tot timpul neincrezator, insa daca simti ca cineva nu este de incredere, cel mai probabil nu este. Ai incredere in ceea ce simti. Daca astepti un raspuns de la cineva, din pacate, va dura mai mult decat credeai. Ai rabdare!

Horoscop TAROT. GEMENI

Rege de bate

Aceasta carte poate insemna intelepciune, deschidere, optimism, energie masculina. Poate reprezenta o persoana din viata ta, cel mai probabil un barbat cu parul deschis la culoare. Mesajul este sa-ti folosesti energia intr-o directie pozitiva.

Regele de bate este un semn bun. Daca reprezinta o persoana din viata ta, mesajul este ca aceasta iti poate oferi suportul de care ai nevoie. Iti va hrani ambitiile si te va ajuta sa realizezi ceea ce ti-ai propus. Gandeste pozitiv.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.