Horoscop TAROT saptamana 6-11 iulie 2021. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Horoscop TAROT. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea.

06 iul. 2021, 06:05
Horoscop TAROT saptamana 6-11 iulie 2021. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Horoscop TAROT saptamana 6-11 iulie 2021. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata care este mesajul saptamanii 5-11 iulie 2021 extras pentru fiecare zodie prin cartile de tarot:

Horoscop TAROT saptamana 6-11 iulie 2021. BERBEC
10 de cupe

Cartea simbolizeaza iubirea divina, relatiile binecuvantate, armonia. Ea ilustreaza un cuplu dragastos cu bratele ridicate, in timp ce copiii lor se joaca in apropiere. Cuplul priveste inainte, spre casa lor aflata pe un deal si un minunat curcubeu incarcat cu 10 cupe impodobeste cerul. Cei doi impartasesc o iubire adevarata, vesnica, au tot ce si-ar fi putut dori vreodata: casa, copii, bunastare si, mai presus de toate, iubirea datatoare de implinire si satisfactie. Casa familiei simbolizeaza stabilitatea si confortul, in timp ce dealurile inverzite semnifica fertilitatea, iar raul care trece pe langa ei marcheaza emotiile. Curcubeul semnifica finalul unei perioade dificile, semnul Divinitatii ca totul va fi in regula. Scena idilica aduce un sentiment de implinire emotionala si dragoste divina.

HOROSCOPUL VERII 2021. Conjuncţia fierbinte dintre Venus şi Marte aduce momente de vis

Horoscop TAROT saptamana 6-11 iulie 2021. TAUR
5 de pentagrame

Desi cartea poatea duce cu gandul la conotatii negative, ea ofera speranta. Aminteste-ti ca ai nevoie sa lasi o usa deschisa, indiferent unde mergi si ce faci. Cere ajutorul oricand ai nevoie, fara sa te sfiesti, chiar daca nu esti obisnuit cu asta. Nu ignora mana care ti se intinde pentru a te repune pe picioare. Daca ai pierdut o relatie, vezi partea buna din situatie. Concentreaza-te pe nevoile care nu ti-au fost satisfacute in acea conjuncture si gandeste-te cu speranta la faptul ca, in viitor, poti intalni pe cineva care sa ti se potriveasca manusa!

Horoscop TAROT saptamana 6-11 iulie 2021. GEMENI
 2 de spade

Acesta carte simbolizeaza dificultatea in decizii, cantarirea optiunilor, un impas, evitarea.  2 de cupe intruchipeaza o femeie intr-o roba alba, care tine incrucisat, la piept, doua spade. Este legata la ochi, pentru a ne transmite confuzia in legatura cu problemele si solutiile pentru acestea. Poate ca nici nu vede informatiile relevante care ar ajuta-o in luarea unei decizii clare. Spadele pe care le tine in mana sunt intr-un echilibrul perfect, sugerand faptul ca isi cantareste foarte bine gandurile si optiunile.

In spatele femeii este o apa cu insule pietroase. Apa reprezinta emotiile, iar insulele reprezinta obstacolele din drumul sau si sugereaza ca deciziile pe care trebuie sa le ia nu sunt chiar floare la ureche. Luna aflata in crestere de pe cer simbolizeaza faptul ca femeia trebuie sa aiba incredere in propria intuitie pentru a lua cea mai buna decizie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI zodii 5-11 iulie 2021
Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 5-11 iulie 2021.

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta ! Ai incredere in echipa ta de ingeri ! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 5 – 11 iulie 2021. Veşti bune pe plan financiar

Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu.

Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri.

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Mesaj pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
AVENTURI DE AFACERI

„Ai incredere si mergi mai departe cu o idee de afacere sau cu o oportunitate in cariera.”

Ai cautat si cerut in Univers o schimbare in cariera, o revigorare sau sa ai propria ta afacere. Acest mesaj iti transmite ca ideile tale recente sunt valide si ca poti avea incredere in intuitia ta in legatura cu cariera ta. Vei primi o propunere pentru o promovare sau un nou job ori un nou proiect sau orice alta forma de oportunitate profesionala. Ia-ti timp sa meditezi despre dorintele tale adevarate profesionale pentru ca se pregatesc mai multe optiuni pentru tine.

Alte interpretari : noua ta idee de afaceri va avea succes / actioneaza concret spre cariera pe care o visezi / scrie-ti un plan si actioneaza conform lui / ai incredere in instinctul tau despre orice aspect profesional / o schimbare pozitiva de cariera este in lucru pentru tine / afacerea ta curenta va avea parte de o tranzitie sanatoasa spre o alta etapa de dezvoltare

Mesaj pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)
O ANIVERSARE

„O aniversare semnificativa detine un raspuns la o intrebare a ta.”

Ai primit acest mesaj pentru ca aniversarea ta sau ziua de nastere a unei alte persoane din viata este un moment de pivot pentru a primi raspunsuri pe care le astepti. Poate ca vei intalni pe cineva special la o asemenea aniversare ce va juca un rol important in viata ta sau o persoana draga ce a murit sarbatoreste o aniversare in felul sau si iti trimite cu aceasta ocazie un cadou ce se manifesta aici pe planul terestru in beneficiul tau. Acest mesaj iti mai poate transmite si ca o dorinta pe care o vrei implinita va aparea la urmatoarea ta aniversare. Ai incredere in primul tau gand sau sentiment cu privire la semnificatia specifica tie a acestui mesaj pentru ca este un mesaj puternic.

Alte interpretari : vin vesti despre o graviditate / divinitatea ajuta pe cineva care a avut recent o aniversare sau a carui aniversare urmeaza sa vina in curand / vei primi un cadou special curand / da-ti cadoul pe care ti-l doresti / vei primi un semn pozitiv / asteapta-te la nasterea unei noi afaceri sau proiect de succes

Mesaj pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)
TOAMNA

„In sezonul de toamna, totul se intregeste pentru tine si culegi recolta frumoasa de abundenta”

Raspunsul la intrebarile tale iti vin in intregime in sezonul toamnei. Exact ca intr-o livada, primesti toamna binecuvantari. Tine de manifestare prin ganduri pozitive, prin rugaciuni, prin actiuni ghidate. Fructele muncii tale vor fi gata de indata ce frunzele vor incepe sa se ingalbeneasca si sa cada iar aerul va incepe sa se raceasca.

Alte interpretari : revenirea la scoala si la procesul de invatat iti este o actiune benefica / un proiect este aproape terminat si de succes / viziteaza sau muta-te intr-o localitate in care frunzele toamnei sunt frumos colorate / ocupa-te de o gradina cu flori sau de pomi fructiferi

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.