Horoscop TAROT şi RUNE 28 NOIEMBRIE 2020. Energia zilei si inspiratie mistica pentru zodii

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei

27 nov. 2020, 23:40
Horoscop TAROT şi RUNE 28 NOIEMBRIE 2020. Energia zilei si inspiratie mistica pentru zodii

Horoscop TAROT şi RUNE 28 NOIEMBRIE 2020. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Horoscop Urania 28 noiembrie – 4 decembrie 2020. Luna plină aduce tensiuni

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de SAMBATA 28 NOIEMBRIE 2020 pentru fiecare zodie!
Horoscop tarot zilnic BERBEC
9 de cupe

Cartea simbolizeaza confortul, fericirea, dorintele implinite, satisfactia. Bunastare, opulenta chiar. O perioada de plenitudine materiala si sufleteasca. Bucura-te de aceaste momente de confort, liniste, abundenta. Dorintele iti sunt implinite!

Horoscop tarot zilnic TAUR
8 de bate

Cartea simbolizeaza viteza, actiunea, calatoriile, miscarea, schimbarea. Succesul poate fi atins atat timp cat actionezi in viteza. Urmeaza un proces rapid de schimbare caruia nu trebuie sa te opui. Nu lasa alte lucruri sau alti oameni sa te distraga de la ceea ce ai de facut.

Horoscop tarot zilnic GEMENI
5 de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza pierderea, regretul, dezamagirea, disperarea. Daca apare inversata, ea iti aduce mesajul ca este posibila gasirea unui obiect pierdut, ratacit. Sau poate cineva care a iesit din viata ta vrea sa se intoarca. Poate un partener de afaceri doreste reluarea proiectelor. Ceva ce a fost stricat in trecut se repara.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop TAROT şi RUNE 28 NOIEMBRIE 2020. Etalare zilnica RUNE mistice. Mesaje din magia supranaturalului
Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru SAMBATA 28 NOIEMBRIE 2020.
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!
ETALARE RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – Laguz (inversata): Simti nevoia sa ignori un adevar evident. Ca un sot care, desi stie ca este inselat, nu vrea sa recunoasca. Aparitia acestei rune inversate te avertizeaza ca nu este nevoie sa ramai intr-o situatie dureroasa de dragul aparentelor. Paraseste acel loc cat mai repede posibil.

ETALARE RUNE pentru TAUR
Runa etalata – Nauthiz: Desi, aparent, aceasta runa are conotatii negative, in realitate, ea atrage atentia asupra unei situatii din care trebuie sa scapi. Chiar daca infatiseaza o lipsa, ea iti transmite mesajul ca trebuie sa faci ceva pentru a scapa, a indeparta aceasta lipsa, fie din campul spiritual, fie din viata materiala.

ETALARE RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – Raido : Raido este runa calatorilor. Este anuntata si recomandata o calatorie. Joburile ce au legatura cu distantele indepartate si cu transportul sunt favorizate. Iti poti castiga prieteni noi sau se pot intoarce unii vechi. Raido poate sa insemne calatorie, roata, dar implica si ceva mai adanc : calatoria poate fi lunga si ai nevoie de multa viziune, planificare, determinare si curaj. Metafizic vorbind, ea se refera la calatoria vietii, la roata vietii sau la o cautare adanca spirituala. Ea poate si sa vesteasca un mesaj pe care il poti primi sau pe care sa il trimiti pe baza unui drum.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...