Horoscop TAROT ZILNIC joi 16 noiembrie 2023. Energia zilei și inspirație mistică pentru zodii

Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

16 nov. 2023, 10:20
Horoscop TAROT ZILNIC joi 16 noiembrie 2023. Energia zilei și inspirație mistică pentru zodii
Horoscop TAROT ZILNIC joi 16 noiembrie 2023

Horoscop TAROT ZILNIC joi 16 noiembrie 2023. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Citește și Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, Regina îngerilor, joi 16 noiembrie 2023

Horoscop TAROT ZILNIC joi 16 noiembrie 2023

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de joi 16 noiembrie 2023 pentru fiecare zodie!

Horoscop tarot zilnic SCORPION

Diavolul

Instinctele iti sunt deturnate de ceva si poti lua decizii gresite. Este indicat sa nu faci nicio presupunere, caci poate sa nu aiba temei si risti sa actionezi din eroare. Evita orice actiune din impuls. Ai putea sa te simti rusinat mai tarziu de comportamentul tau.

Horoscop tarot zilnic SAGETATOR

Lumea

Ocupa-ti locul in lume, caci ai si tu menirea ta! Nu trebuie sa te simti instrainat. Croieste-ti drum prin labirintul vietii. Ai abilitatea de a aborda si rezolva orice situatie iti apare in cale. Chiar daca azi nu iti este usor, eforturile iti vor fi rasplatite. Fii increzator!

Horoscop tarot zilnic CAPRICORN

7 de cupe

Nu este un moment prielnic sa iei vreo decizie si sa intreprinzi vreo actiune in sensul deciziei luate. Asteapta putin pentru a-ti rezolva restantele. Abia atunci poti incepe altceva de la zero.

Horoscop tarot zilnic VARSATOR

4 de bate

Daca ai proiecte lasate in urma, acum este un moment perfect sa le finalizezi. Ai mintea calma si energia necesare pentru a duce la bun sfarsit tot ce ti-ai propus. Incheie acest ciclu si culege roade la final. Pregateste-te pentru urmatoarea etapa din viata ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citește și Cele mai norocoase zodii din a doua jumătate a lunii noiembrie 2023. Vezi dacă și ție ți-au pus astrele mâna în cap