Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, Regina îngerilor, joi 16 noiembrie 2023

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de joi 16 noiembrie 2023 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

16 nov. 2023, 10:07
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, Regina îngerilor, joi 16 noiembrie 2023
Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria. Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Citește și Horoscop 16 noiembrie 2023. Contextul astral favorizează romantismul. Dragostea așteaptă după colț, nu treceți în grabă!

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Mesajul zilei pentru zodia SCORPION

Angajament

Indiferent de situatiile grele prin care treci, de fricile cu care te confrunti, Fecioara Maria si ingerii sunt alaturi de tine si te indeamna sa ramai angajat in misiunea ta. Onoreaza-ti cuvantul dat, respecta-ti promisiunile, asuma-ti responsabilitatea. Urmeaza-ti visurile, telurile si intentiile pe care ti le-ai propus candva. Nu uita de ele. Ai voie sa spui nu celorlalte actiuni care te indeparteaza de la misiunea si angajamentele tale. Daca te simti coplesit in drumul tau, cere sprijinul Fecioarei Maria si al ingerilor. Roaga-i sa te elibereze de orice sentiment de vinovatie, obligatie care iti consuma inutil energia. Ingerii te vor proteja cu aripile lor pentru ca tu sa te bucuri de indeplinirea angajamentelor tale.

Mesajul zilei pentru zodia SAGETATOR

Binecuvantari

Rugaciunile tale sunt ascultate I implinite. Ai pe masa painea cea de toate zilele. Nu iti face griji cu privire la ziua de maine. Dumnezeu, Fecioara Maria si ingerii sunt alaturi de tine, ai incredere ca vor avea grija de tine si de cei dragi tie. Renunta la teama ca nu vei putea sa le asiguri cele necesare, pentru ca Dumnezeu este mare si are grija de tot si toate. Fii deschis sa-i primesti darurile. Fii deschis sa primesti raspunsurile la intrebarile tale. Ai incredere ca esti binecuvantat, doar esti copilul lui Dumnezeu. Toate nevoile tale vor fi implinite. Urmeaza ghidarea divina si fa actiunile necesare. De restul se ocupa Dumnezeu.

Mesajul zilei pentru zodia CAPRICORN

Ai (fost) gasit!

Acesta este un mesaj despre descoperirea a ceva valoros. Poate ca ai gasit drumul in viata, poate ti-ai descoperit menirea. Poate ca pur si simplu ai gasit ceva ce pierdusei de mult. Sau poate ca tu insuti te simti pierdut. Ai incredere ca ai fost auzit, gasit. Ai incredere ca situatia curenta este raspunsul pe care il cautai. Cere ghidare Fecioarei Maria, ingerilor si arhanghelilor ori de cate ori nu gasesti ceva, indiferent despre ce este vorba. Cerul iti va raspunde de fiecare data. Trebuie doar sa fii atent si sa ai credinta. Nu uita ca nimic nu este pierdut. Exista un motiv pentru care nu iti apare in cale imediat ceea ce cauti. Raspunsul il vei primi atunci cand va fi momentul harazit de Divinitate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citește și Horoscop special. Cele patru zodii care își pierd interesul amoros și pot pune capăt relațiilor în ultima săptămână a sezonului Scorpion 2023