Horoscop TAROT ZILNIC marti 5 martie 2024. Regina de Pentagrame aduce stabilitate! Care e zodia care ar putea să devină mămică

Horoscop tarot  zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica

05 mart. 2024, 09:46
Horoscop TAROT ZILNIC marti 5 martie 2024. Regina de Pentagrame aduce stabilitate! Care e zodia care ar putea să devină mămică
Horoscop TAROT ZILNIC marti 5 martie 2024. Regina de Pentagrame aduce stabilitate! Care e zodia care ar putea să devină mămică

Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Citește și: CALAUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII. Care este zodia care primește ajutor Divin: „Te ajută în misiunea ta divină în această viață”

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de marti 5 martie 2024 pentru fiecare zodie!

Horoscop tarot zilnic BERBEC

9 de pentagrame (inversata)

Aceasta carte simbolizeaza luxul, graditudinea, increderea de sine. Daca iti apare inversata, ea iti transmite mesajul sa fii atent la riscurile pe care ti le asumi. Nu te aventura daca simti ca nu sunt foarte mari sanse de castig, iar implicatiile sunt uriase. Atentie mare la bani!

Horoscop tarot zilnic TAUR

3 de spade

Poate ca cineva iti tradeaza increderea sau poate ca ceva se rupe. Emotiile pot fi foarte puternice ai poti avea nevoie de o perioada sa te recuperezi. Dar acest eveniment iti schimba viata total. Un nou tu se naste. O inima puternica (desi strapunsa de trei spade) se va reface rapid, chiar daca acum situatia nu ti se pare deloc roz.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citește și: Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria. Regina Îngerilor ne veghează sufletul: „Este un timp de noroc și abundență”