Horoscop TAROT ZILNIC vineri 9 februarie 2024. Steaua îți luminează viața și aduce speranță în suflet

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora.

09 feb. 2024, 08:49
Horoscop TAROT ZILNIC vineri 9 februarie 2024. Steaua îți luminează viața și aduce speranță în suflet
Horoscop TAROT ZILNIC vineri 9 februarie 2024. Steaua îți luminează viața și aduce speranță în suflet

Horoscop tarot  zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Citește și: CALAUZIRE ZILNICĂ Arhanghelul Mihail pe ZODII: vineri 9 februarie 2024. Mesajul și rugăciunea zilei: „Aleg să mă desprind și să mă detașez”

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de vineri 9 februarie 2024 pentru fiecare zodie!

Horoscop tarot zilnic BERBEC

Valetul de spade

Cartea sugereaza comunicare, curiozitate, energie. Te poti astepta sa intalnesti o persoana neobosita care vrea mereu succesul. Aceasta nu sta prea mult pe ganduri si actioneaza. Ti-ai dori sa fii si tu asa. Sa-i poti urma exemplul. Nu trebuie decat sa te controlezi, sa iei decizii si sa actionezi.

Horoscop tarot zilnic TAUR

8 de pentagrame

Munca grea este intotdeauna rasplatita. Pentru sarcinile curente este nevoie de o atitudine mai concentrata. Nu te lasa distras de alte lucruri, ocupa-te doar de ce ai de facut. Daca ai examene de dat, nu scoate nasul din carte. Solutia reusitei este sa te pregatesti temeinic. Cu cat stapanesti mai bine cunostintele intr-un domeniu, cu atat ai mai multa incredere in tine si cu atat mai usor iti va fi sa duci totul la bun sfarsit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citește și: Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, Regina Îngerilor, vineri 9 februarie 2024: „Renunta la frici, la griji sau alte posibile reactii”