Horoscop ţigănesc februarie 2017: Luna iubirii vine cu o serie de lecţii de viaţă pentru majoritatea zodiilor. Iată predicţiile

Citeşte horoscopul ţigănesc al lunii februarie 2017 şi descoperă surprizele pregătite pentru zodia ta!

RomaniaTV.net
20 ian. 2017, 09:42
Horoscop ţigănesc februarie 2017: Luna iubirii vine cu o serie de lecţii de viaţă pentru majoritatea zodiilor. Iată predicţiile

BERBEC – PUMNAL: Nativii acestei zodii vor avea parte numai de surprize din punct de vedere amoros. Vor avea parte de multe incercari din punct de vedere carieristic, insa vor trece cu bine.

TAUR – COROANA: Coroanele din zodiacul tiganesc vor incepe o noua relatie de iubire. Din punct de vedere profesional, lucrurile se mai indreapta. Pot obtine un job nou, mult mai bine platit fata de precedentul.

GEMENI – SFESNIC: Nativii acestei zodii vor avea parte de cateva incercari in Casa Dragostei. Lipsa comunicarii isi va puna amprenta asupra relatiei lor.

Citeşte şi  HOROSCOP URANIA 21-27 ianuarie: Carusel de evenimente de importanţă diferită, fiecare zodie este pusă la încercare

RAC – ROATA: Nativii zodiei Roata din horoscopul tiganesc vor fi expusi criticilor de tot felul. Luna februarie le aduce in fata o serie de oportunitati de a se schimba in bine.

LEU – STEA: Leii vor fi pusi pe drumuri. Vor alerga in toate partile pentru a gasi locul de munca ideal. Spre finalul lunii, acesti nativi primesc o veste neasteptata.

FECIOARA – CLOPOT: Nativii acestei zodii sunt pusi pe fapte mari in luna februarie, insa trebuie sa evite investitiile facute dupa ureche.

Citeşte mai mult pe Revista Teo