Horoscop ţigănesc septembrie 2016 – Jupiter în Balanţă aduce echilibru

Horoscop tiganesc septembrie 2016. Toamna aduce roade bogate, dar si fructe necoapte, iar cele nefacute inca trebuie aruncate. Nativii din zodiacul tiganesc se vor bucura de un septembrie destul de linistit, cu exceptia anumitor zile.

13 aug. 2016, 16:02
Horoscop ţigănesc septembrie 2016 – Jupiter în Balanţă aduce echilibru

Pe 9 septembrie, Jupiter intra in Balanta, iar pe 10 septembrie se creeaza un careu intre Saturn si Neptun retrograd. Mercur retrograd continua sa isi faca de cap in Fecioara, dupa ce a intrat in casa natala a acestui semn zodiacal pe 31 august.

HOROSCOP TIGANESC SEPTEMBRIE 2016: Cine isi pune salbele, cine si le scoate; cui i se sparg oalele in cap?


Te asteapta o luna destul de agitata daca vorbim de locul tau de munca. Schimbarea programului de lucru iti va da peste cap toate planurile. Nu esti omul care sa se trezeasca la ore la care unii abia se intorc pe cealalta parte a patului. Din cauza intarzierilor frecvente s-ar putea sa iti creezi multi dusmani, mai ales printre colegii tai care se adapteaza foarte rapid schimbarilor. Incearca sa iti renegociezi contractul pentru ca, efectiv, nu esti facut pentru a munci in stilul asta.

COROANA – TAUR

Mercur pe bolta cereasca in zodia Fecioara si Jupiter in Balanta inseamna pentru tine ceva mai mult echilibru. Vei trai acel sentiment pe care il ai atunci cand vezi ca in jurul tau oamenii sunt mai necajiti decat tine si tu mergi cu capul inainte.

Nu, nu inseamna ca esti profund egoist (si chiar daca ar fi asa, e dreptul tau), ci pur si simplu realizezi ca problemele pe care ti le creezi in capul tau sunt niste mizilicuri fata de ce traiesc altii.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com