Horoscop: Tipul de femeie de care are nevoie, în funcţie de zodia lui

Nu ar fi minunat să ştii exact cine este cea mai potrivită persoană pentru tine? Astrele ne pot ajuta să aflăm dacă suntem ceea ce îşi doreşte!

RomaniaTV.net
23 nov. 2016, 11:02
Horoscop: Tipul de femeie de care are nevoie, în funcţie de zodia lui

Săgetător

Nativul din Săgetător are nevoie de o femeie plină de viaţă şi energică. Aceasta trebuie să îl completeze, să fie entuziasmată de viaţă şi să îl stimuleze. Partenera lui trebuie să fie mereu pregătită să încerce lucruri sau locuri noi, dar şi s-şi facă mereu cunoştinţe şi să îşi lărgească cercul de prieteni.

Capricorn

Capricornul are nevoie de o femeie distractivă şi extrovertită, care să îl scoată din liniştea lui caracteristică. Partenera lui trebuie să fie de încredere, prietenoasă şi sociabilă. Este important pentru el să aibă o carieră şi fie privită bine pe plan profesional.

Citeşte şi  Horoscop: Femeile amatoare de flirt şi de relaţii pasagere, în funcţie de zodie

Vărsător

Nativul din această zodie are nevoie de o femeie nonconformistă. Partenera lui trebuie să aibă propriile păreri şi gânduri de la care să nu se abată indiferent de presiunile din jur. Interesul amândurora de a privi viaţa într-un mod aparte şi atipic să îi facă să formeze o echipă care poate muta munţii din loc.

Peşti

Nativul din Peşti are nevoie de o femeie iubitoare, alături de care să se poată simţi confortabil şi înconjurat de dragoste. De asemenea, partenera lui trebuie să fie visătoare şi creativă ca şi el, însă să ştie când să revină cu picioarele pe pământ şi să acţioneze cu blândeţe atunci când trebuie să îi deschidă ochii.

Citeşte mai mult pe eva.ro