Horoscop toamnă 2021. Ce zodii se despart după o vară fierbinte. Toamna se numără iubirile

Oamenii se cuplează, se iubesc, dar se mai și ceartă și eventual se despart, pentru că nu mai sunt pe aceeași lungime de undă. Toamna se numără despărţirile

30 iul. 2021, 17:03
Horoscop toamnă 2021. Ce zodii se despart după o vară fierbinte. Toamna se numără iubirile

Horoscop toamnă 2021 BERBEC

Dacă ești Berbec, datorită poziției Soarelui vei face față provocărilor de care vei avea parte toamna aceasta și vei rămâne cu destulă energie pentru plăcerile tale și pentru familia ta. Datorită energiei pozitive pe care o veți emana, oamenii vor fi „contagiați” de dumneavoastră. Dar aveți mare grijă la oamenii din jur! Unii dintre ei pot fi afectați în mod pozitiv, alții pot fi invidioși pe starea dumneavoastră de bine.

Este recomandat ca în toamna aceasta să nu vă implicați în nicio muncă intelectuală. Veți fi mai nervos decât de obicei și veți tinde să discriminați oamenii din jur, deci este mai bine să vă odihniți sau să faceți ceva ce vă place și vă relaxează.

Horoscop toamnă 2021 TAUR

Toamna aceasta vă puteți simți deprimați și supărați. Anul acesta a fost unul obositor pentru dumneavoastră. Trebuie să încercați să cereți ajutor de la partener sau de la un prieten pentru a nu lăsa aspectele negative să vă acapareze viața. Cu toate astea, încercați să nu evitați negativitatea, ci să așteptați să dispară. Oferiți-vă timp personal, faceți ce vă place, faceți sport și aveți grijă de voi.

Se pare că pe plan romantic nu veți avea prea mult noroc, dar nici cu cariera nu stați prea bine. Acordă timpul pe care-l ai familiei tale. Vor avea nevoie de ajutor la fel ca și tine, iar tu, fiind nativ al zodiei Taur, vei fi capabil să le oferi motivația și cheful de viață de care au nevoie.

Horoscop toamnă 2021 GEMENI

Pentru Gemeni, anul începe cu stres. Fie că veți fi enervat de necazurile de la locul de muncă, fie că vă vor îngropa datoriile sau veți avea griji legate de copii, nu veți fi foarte puternic în fața acestor lucruri. Ați lăsat responsabilitățile pe ultima sută de metri și s-ar putea să vă epuizeze acum. Razele Lunii vă vor afecta vizibil, deci fiți atent la sănătate. Riscați leziuni ale membrelor sau boli respiratorii, deci nu faceți nimic riscant.

Dacă cineva ți-a atras atenția, este momentul să faci primul pas. Ai mari șanse să ai o relație frumoasă, deci ai grijă la problemele de sănătate la nivel psihic și/sau fizic. Corpul tău este templul tău, prin urmare nu uita să ai grijă de el adoptând o alimentație corectă și făcând exerciții sportive.

Racii vor fi cei mai afectați de Lună. Veți simți nevoia să fiți dădăciți, dar aveți grijă să nu vă atașați prea tare emoțional, deoarece este posibil să fiți respins. Dacă apar probleme în viața dumneavoastră, este mai bine să le evitați pentru că, din păcate, apropiații voștri nu vă vor ține partea, ba chiar vă vor ataca cu toate armele.

Influența lui Venus te va face să simți că ești sfâșiat pe interior. Vei da dovadă de mai multă empatie, vei deveni un ascultător mai bun, dar nu trebuie să te neglijezi când vine vorba și de sănătatea ta psihică. Astrele te îndeamnă să te relaxezi mai mult în perioada aceasta, deci lasă activitățile practice deoparte, pentru moment.

Toamna aceasta este sezonul călătoriilor pentru nativii zodiei Leu. Alegeți o companie bună și niște destinații pe care doriți să le vedeți și profitați de oportunitățile care vi se oferă pentru că s-ar putea să nu mai aveți parte vreodată de ele.

Veți face față stresului foarte bine, deci veți putea să oferiți un sprijin mai mare familiei dumneavoastră. Încercați să nu lăsați lucrurile pe ultima sută de metri ca să fiți mereu înaintea tuturor.

Odată cu venirea toamnei, totuși, nu vei evita certurile. Vei căuta conflicte intenționat în care să-ți poți exprima nemulțumirile și furiile care te seacă și vei tinde să dai vina pe alții pentru greșelile tale, asa că gândește-te de două ori dacă merită să creezi un scandal. Ai putea regreta ulterior toate cuvintele și faptele pe care le-ai săvârșit.

Horoscop toamnă 2021 FECIOARĂ

Fecioarele vor fi generoase datorită influenței Soarelui toamna aceasta. Nu veți refuza niciun ajutor care vi se cere, ba chiar vă veți oferi să faceți favoruri pentru cei dragi.

Veți fi mai mult decât bucuros să aveți responsabilitățile colegilor de la muncă în mâinile dumneavoastră, lucru pentru care este foarte posibil să fiți și răsplătit. Cu toate acestea, partea dumneavoastră dominantă vă va determina să vreți să aveți control asupra partenerului și să uitați de nevoile lui. Un exces de ignoranță v-ar putea strica relația pentru totdeauna.

Odată cu sezonul de toamnă, munca va fi pe primul loc. la muncă veți avea parte de nervi, s-ar putea să simțiți că nu sunteți mulțumit de munca depusă. Sănătatea ta psihică trebuie să fie pe primul loc, deci trebuie să încerci să te calmezi, poate prin meditație. Nu-ți pierde cumpătul de tot!

BALANȚĂ

Balanțele se vor simți nemaipomenit în această toamnă. Veți avea parte de o stare bună, atât fizică, cât și psihică. Marte vă va sprijini și vă va oferi multă energie și vă va înzestra cu multă energie de atracție. Totuși, dacă sunteți refuzați, evitați să reacționați urât față de persoanele în cauză.

Horoscop săptămânal 31 iulie-6 august 2021. Contextul astral al săptămânii amplifică neliniştile şi susceptibilităţile, divergenţele şi nemulţumirile
Venirea toamnei te va face să te concentrezi asupra părții tale spirituale și interioare. Vei fi interesat de meditație, vei lăsa lucrurile materiale deoparte și vei studia mai mult tot ce ține de aura interioară. Toamna aceasta reprezintă un sezon de dezvoltare spirituală pentru Balanțe.

SCORPION

Toamna vine cu probleme de natură interioară pentru nativii zodiei Scorpion. Puteți experimenta sentimente de nepăsare, dar și de romantism incurabil. Totuși, datorită influenței lui Venus, veți putea rămâne calm, fără să vă exteriorizați prea mult.

Când vine vorba de romantism, Scorpionii pot simți nevoia să aibă parte de relații dificile și complexe, iar cei care au deja o relație vor avea o luptă interioară în a alege dacă să fie independenți sau dacă să rămână.

Pentru Scorpioni, toamna va fi o lună plină de tensiune emoțională și de nervi. O modalitate bună de a învăța să-ți păstrezi calmul ar fi să începi să faci sport sau meditație. Trebuie să ții cont și de alimentație și de autoeducație.

CAPRICORN

Sosirea toamnei va provoca multe griji pentru Capricorni. Veți avea senzația că trebuie să vă asumați responsabilitățile altora, astfel că veți uita de ale voastre. Trebuie să învățați să refuzați și să vă ocuoați de propriile responsabilități.

Este posibil ca Saturn să vă facă să vă reamintiți de oamenii din trecutul vostru. Vi se va face dor de foștii parteneri, dar încercați să nu lăsați aceste sentimente să preia controlul asupra prezentului dumneavoastră.

În cazul în care sunteți într-o relație de lungă durată, veți reveni asupra problemelor nerezolvate pentru a le clarifica. De asemenea, veți afla cine vă susține în familie și cine nu, iar rezultatul ar putea fi surprinzător, deci fiți pregătit pentru orice.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor fi puternic influențați de Venus toamna aceasta. Veți simți nevoia să fiți liber, probabil din acest motiv veți simți că nu sunteți fericit dacă vă aflați într-o relație. Privind momentele erotice, vă plictisiți repede, lucru care vă poate afecta relația. Cea mai bună decizie pe care o puteți lua este să vă despărțiți de partenerul actual.

Horoscop Mariana Cojocaru. Jupiter Retrograd pe cea de-a şaptea casă zodiacală. Nu e bine!
Vărsătorul va avea parte de autodisciplină toamna aceasta. Vă veți evalua deciziile de până acum și veți analiza și lucrurile greșite, și cele corecte. Totuși, nu rămâne fixat în trecut. Privește obiectiv comportamentul tău din trecut, deoarece ar putea fi benefic pentru tine. Nu uita nici de sănătatea ta! Stresul te poate îmbolnăvi dacă ajungi să te stresezi din cauza greșelilor din trecut

PEȘTI

Deși toamna va aduce nefericire și depresie, Peștii vor fi pregătiți să se confrunte cu aceste lucruri. Încercați să petreceți timp cu familia pentru a recupera momentele pierdute vara.

Veți avea anumite frici când vine vorba de greșeli pe care le-ai putea face. Te vei gândi de două ori înainte să faci ceva și vei fi atent la ce comportament ai. Astrele îți recomandă să îți găsești niște hobby-uri pentru a te relaxa, cum ar fi pictura, olăritul sau alergarea. Aceste activități se potrivesc perfect Peștilor!