Horoscop săptămânal 31 iulie-6 august 2021. Contextul astral al săptămânii amplifică neliniştile şi susceptibilităţile, divergenţele şi nemulţumirile

Săptămâna 31 iulie-6 august 2021 este marcată de încleștări astrale între Soare, Uranus și Saturn. Luna Neagră în Gemeni vine să completeze acest context astral încărcat şi să tulbure perioada care urmează.

30 iul. 2021, 16:50
Horoscop săptămânal 31 iulie-6 august 2021. Contextul astral al săptămânii amplifică neliniştile şi susceptibilităţile, divergenţele şi nemulţumirile

Horoscop săptămânal 31 iulie-6 august 2021. Contextul astral al săptămânii amplifică neliniştile şi susceptibilităţile, divergenţele şi nemulţumirile.

Horoscop săptămânal 31 iulie-6 august 2021 BERBEC

Confruntarea puternică între Soare, Saturn și Uranus din 1 și 2 august și apoi pe 6 august se va petrece pe axa relațiilor de prietenie, de simpatie sau afective. Aici se vor afirma două tendințe: una mai rigidă, bazată pe principii care tind să controleze totul, cu orice risc, chiar și al pierderii relației în sine, și a doua, mai impetuoasă, care îi va împinge pe nativi să-și impună dorința, voința sau ambiția într-un grup sau într-un context în care apar divergențe de idei, trăiri și intenții.

Horoscop săptămânal 31 iulie-6 august 2021 TAUR

Situații cu un grad ridicat de dificultate atât în luarea deciziilor, cât și în înțelegerea corectă a direcției evenimentelor, ceea ce îi va conduce pe nativi în luarea unor hotărâri sub impulsul de moment sau pe fondul cedării rezistenței interioare (obosesc, se plictisesc de respectiva confruntare și, mai ales, se sperie de consecințele unor ipostaze pe care nu le pot controla); va fi nevoie de tărie de caracter în răstimpul amintit, pe 6 august sau, în general, întreaga săptămână, pe fondul confruntării puternice între Soare, Saturn și Uranus.

Citeste si Horoscop WEEKEND 30 iulie – 1 august 2021. Se deschide portalul la granita dintre luni

Horoscop săptămânal 31 iulie-6 august 2021 GEMENI

Între 31 iulie și dimineața zilei de 2 august, hipersensibilitate la afirmații, dialoguri, întrebări sau observații care le sunt adresate nativilor; aceștia vor dezvolta o reacție de apărare puternică: vehemență, exprimare drastică a opiniilor și convingerilor, spirit refractar la măsură și autocontrol. Neliniște și susceptibilitate accentuată, mai ales din cauza confruntării puternice dintre Soare, Saturn și Uranus, care se vor manifesta cu accente speciale pe 1 și 2 august și apoi pe 6 august. Luna Neagră îi poate destabiliza, îi poate face să dezvolte impresii greșite, mai ales pe cei tineri.

Citeste si Horoscop Mariana Cojocaru. Jupiter Retrograd pe cea de-a şaptea casă zodiacală. Nu e bine!

Horoscop săptămânal 31 iulie-6 august 2021 RAC

Se pot accentua și divergențele sau nemulțumirile mai vechi pe fondul confruntării puternice între Soare, Saturn și Uranus pe 1 și 2 august și apoi pe 6 august. Între 2 august și începutul zilei de 5 august, multă instabilitate în evoluția stării de sănătate; astfel, fără a fi vorba de riscuri sau disfuncții, nativii vor sesiza cum, de-a lungul acestor zile, vor fi în formă, energici și binedispuși, când se vor simți toropiți și fără chef sau instabili în dorințele lor care se vor schimba de la un moment la altul. Acest comportament poate să stea la baza unor greșeli în activitatea profesională unde incapacitatea de a se concentra, de a fi atenți la detaliu, de a efectua o activitate de rutină pe termen mai lung va fi sabotată de această stare organică cu componentă psihică.

Citeşte previziunile Uraniei pentru restul zodiilor pe www.libertatea.ro