Horoscop TOAMNA 2022: Formula fericirii pentru fiecare zodie

Acum, ca a inceput toamna calendaristica, astrologii au alcatuit formula fericirii pentru fiecare zodie in parte. Ei au pornit de la caracteristicile zodiilor, preferintele fiecareia si modul in care reactioneaza acestea la diversi stimuli. Iata ce a iesit!

06 sept. 2022, 11:52
Horoscop TOAMNA 2022: Formula fericirii pentru fiecare zodie

Horoscop TOAMNA 2022: Ce trebuie sa faci ca sa fii fericit in pana la sfarsitul anului 2022.

Berbec
Formula fericirii pentru Berbeci presupune 20 de minute pe care sa le petreaca in fiecare dimineata doar pentru sine: sa-si bea cafeaua, sa faca dus sau pur si simplu sa asculte muzica preferata. In cele 20 de minute fa ceva ce-ti place, fara sa te gandesti la parerea celorlalti.

Pont: seteaza-ti prioritatile, renunta la lucrurile inutile, iesi in natura zilnic, in special cand te simti obosit din punct de vedere mental. Accepta-ti defectele si nu rusina ca le ai.

Horoscop septembrie Cristina Demetrescu: Mercur retrograd este pe Casa căsătoriei, vin ploi multe în relaţii
Horoscop TOAMNA 2022 Taur
Pentru Tauri formula fericirii presupune securitate si stabilitate. Problema este ca le cauta in altii si nu in ei insisi. Ai nevoie de mai multa incredere de sine, dar si sa inveti ca mandria poate fi si un dusman.

Pont: este recomandat sa asculti si parerea celorlalti, in special daca este vorba de cineva din familie. Incearca sa fii un prieten bun.

Gemeni
Formula fericirii pentru Gemeni este „Invata si citeste!”. Cand ai timp liber urmeaza-ti hobby-urile. Renunta la lucrurile care nu te intereseaza.

Horoscop TOAMNA 2022 Rac
Formula fericirii pentru Raci este “Barfeste mai putin!”. Evita oamenii pesimisti pentru ca le poti absorbi energiile negative. Seteaza-ti prioritatile, stabileste-ti o noua rutina pentru locul de munca si incearca sa ai mai multa incredere in oameni.

Pont: este recomandat sa iti permiti sa te si odihnesti si sa incerci sa gatesti mai mult.

Horoscop 5 -11 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Zilele norocoase pentru fiecare zodii

Horoscop TOAMNA 2022 Leu

Formula fericirii pentru Leu este sa caute oamenii care sa le ofere atentia si dragostea de care au nevoie. Nu trebuie sa-ti para rau ca tanjesti dupa asa ceva. Gaseste persoanele care sa-ti ofere ceea ce tu ai nevoie. Fii direct si cinstit, nu-ti ascunde frustrarile pentru ca altfel vor iesi la suprafata de zece ori mai puternice.

Pont: urmeaza-ti pasiunile, indiferent de domeniu: sport, dans, pictura sau muzica. Iesi mai mult cu prietenii si incearca sa cunosti mai multi oameni.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.