Horoscop: Toată lumea are un rol în birou. Tu cine eşti la serviciu?

Indiferent de tipul de colectiv din care faci parte (de studiu, ori profesional), tinzi să te comporţi într-un anume mod. Trăsătura ta principală este dictată de semnul astrologic sub care te-ai născut, aşa că îţi este scrisă în frunte.

RomaniaTV.net
16 feb. 2016, 12:54
Horoscop: Toată lumea are un rol în birou. Tu cine eşti la serviciu?

Berbec – Pasionala

Vei recunoaste cu usurinta o femeie din zodia Berbec la locul de munca ori la scoala. Nativele sunt impulsive, asa ca se infierbanta repede si atunci cand se enerveaza, si atunci cand vor sa se implice intr-un nou proiect. Din momentul in care li s-a fixat o idee in minte, nimeni nu le poate sta in cale, iar cei care indraznesc nu vor iesi prea bine din confruntare.

Taur – Pofticioasa

Credeai ca nimic nu le poate strica concentrarea Taurilor atunci cand muncesc? Ei bine, este suficient sa te plimbi prin fata lor mancand ceva apetisant, iar acestia vor uita de tot ceea ce faceau inainte. Nu vor indrazni sa iti ceara sa ii servesti cu ceea ce mananci, insa privirea lor intensa va fi mai convingatoare decat iti imaginezi.

Citeşte şi  Horoscop: Frumoase în tinereţe, scorpii la bătrâneţe. 4 zodii de femei care se transformă în Baba Cloanţa

Gemeni – Optimista

Poate sa vina si sfarsitul lumii! O nativa nascuta in zodia Gemeni va gasi intotdeauna un cuvant de incurajare de spus. Ea se pricepe de minune sa aduca zambetul pe buze celor din jur. Nici nu este de mirare de ce este atat de populara in randul colegilor ei si nu numai.

Rac – Sensibila

Colegii trebuie sa fie atenti cum se comporta cu o reprezentanta a acestei zodii, avand in vedere ca este sensibila horoscopului. Bineinteles, totul depinde si de starea pe care o are, insa de cele mai multe ori ea poate fi ranita usor. Nu va sta totusi suparata intr-un colt, ci va trece repede peste moment.

Citeşte continuarea pe divahair.ro