Horoscop: Top 3 zodii care-şi exprimă greu sentimentele şi trăirile interioare

Atunci când vine vorba de comunicare cu sufletul deschis, unii dintre noi întâmpinăm mici dificultăți și ne simțim chiar incomodați de acest lucru. Nu toți avem darul de a pune pe tavă tot ceea ce purtăm în interiorul nostru, iar acest lucru este uneori destul de evident.

RomaniaTV.net
23 nov. 2016, 11:12
Horoscop: Top 3 zodii care-şi exprimă greu sentimentele şi trăirile interioare

Fecioară

Aflându-se în capul listei, Fecioara este fără urmă de îndoială una dintre zodiile care efectiv se închid atunci când vine vorba de o discuție deschisă, una care să facă referire la sentimentele pe care le poartă față de cineva.Deși comportamentul ei o dă ușor de gol, aceasta nu va recunoaște nici în ruptul capului că place pe cineva sau că este îndrăgostită până peste cap.

Citeşte şi  Horoscop: 3 zodii care vor întâlni prea târziu marea iubire

Preferă să păstreze totul pentru ea și optează pentru varianta „nu simt nimic pentru tine”, chiar dacă semnalele sunt clare că este cu totul și cu totul pe dos. Încăpățânarea ei este probabil piedica principală care nu o lasă să spună lucrurilor pe nume și preferă să te inducă în eroare și să te lase să dai cu presupusul la infinit în loc să spună totul exact așa cum este în interiorul ei.

Citeste continuarea pe YVE.ro