Horoscop: Top 4 zodii care nu pot ţine un secret

Fiecare om are secrete pe care le împărtășește cuiva, însă acestea nu pot fi păstrate de toată lumea. Secretele depind de caracterul nostru, dar în mare măsură și de semnul zodiacal. Iată care sunt zodiile care nu pot ține un secret, potrivit Bewoman.ro.

16 mai 2015, 10:53
Horoscop: Top 4 zodii care nu pot ţine un secret

Gemeni
Persoanele nascute sub semnul zodiacal Gemeni sunt cunoscute ca au darul vorbirii, iar asta inseamna ca de multe ori ele vorbesc mai mult decat trebuie. Este posibil, sa faca ce vrea, sa divulge un secret al cuiva. Cel mai bine este sa nu ii spuneti nici un secret vreunei persoane Gemeni, deoarece acesta nu va fi in siguranta. Avand in vedere ca Gemenilor le place sa se imprieteneasca cu toata lumea, nu va poate asigura nimeni ca secretul dvs nu va fi facut public.

Leu
Leii pot pastra secrete, dar numai pentru persoanele de care se simt foarte aproape. In cazul in care sunt in concurenta cu cineva, acestia nu ezita sa dezvaluie secrete pentru a iesii deasupra. In general sunt persoane foarte ambitioase si prin urmare vor face tot ce e posibil pentru a-si atinge scopurile, chiar si sa divulge secrete. De asemenea Leii sunt persoane foarte directe, sincere si le place sa spuna lucrurilor pe nume.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.