HOROSCOP: Top 5 cele mai inteligente femei, în funcţie de zodie

Horoscop: Inteligența este o calitate extrem de des căutată de mulți bărbați, însă, se pare că acum s-a cam uitat acest aspect și doamnele și domnișoarele încearcă să și-o ascundă, ca și un compromis, pentru a obține ceea ce își doresc.

24 aug. 2015, 09:09
HOROSCOP: Top 5 cele mai inteligente femei, în funcţie de zodie

HOROSCOP: Astrele au și de data această un cuvânt de spus, așa că haideți să vedem împreună, care sunt cele mai inteligențe femei, în funcție de zodie. 

1. Berbec
Când vine vorba de logică, de matematică și tot ce ține de aceste subiecte, nativii zodiei Berbec, sunt în top. Nu există problemă în viață pe care ei să nu o poată rezolva deoarece înstinctul lor nativ le vine în ajutor chiar și în cele mai grele sau dificile momente. Trebuie să ai alături o femeie Berbec deoarece îți va pune ordine în viață într-un mod la care nu te-ai așteptat. Ce să mai pomenim și de faptul că emoțiile pentru ea sunt inexistente și-și folosește capul pentru a le gestiona cât mai bine cu putință.

2. Rac
Se spune că Racii sunt nativii care ajung să se cunoască pe sine mai bine decât orice pe lumea asta. O femeie Rac va ști numaidecât ce și pe cine își dorește.

Citeste articolul complet pe YVE.ro