Horoscop: Top 6 cele mai bune mame ale zodiacului

Află care sunt  cele mai bune mame ale zodiacului în funcţie de zodie!

RomaniaTV.net
08 mart. 2016, 10:44
Horoscop: Top 6 cele mai bune mame ale zodiacului

1. Gemeni

Relaţia dintre tine şi copiii tăi va fi una foarte bună, nu vei fi deloc autoritară cu ei, ci mai degrabă prietenă. Te axezi pe sentimente şi vrei să îi educi în această direcţie. Eşti genul de mamă care nu pune preţ pe lucrurile materiale, ci mai degrabă preferă să nu rateze momentele importante din viaţa lor şi luptă să îi educe frumos.

2. Săgetător

Vei fi genul de mamă foarte apropiată de copiii săi, indiferent de diferenţa de vârstă dintre voi. Vrei să fii la curent cu tot ce este nou, pentru a le putea oferi confortul şi sfaturile de care au nevoie. Chiar dacă vei trece prin mai multe greutăţi de-a lungul vieţii, pe copiii tăi nu îi vei supune niciodată chinului de a-ţi suporta suferinţele.

3. Taur

Eşti genul de mamă care se va sacrifica enorm pentru binele copiilor săi şi îi va pune pe ei pe primul loc întotdeauna. Relaţia dintre voi o să fie foarte strânsă, singura parte proastă putând fi că îi înveţi să fie dependenţi de tine, dar şi tu de ei. Dacă le oferi mai multă libertate, vor ajunge oameni mai responsabili.

Citeşte mai mult pe eva.ro