Horoscop: Top cele mai sexy zodii! Vezi să nu te frigi, atât sunt de fierbinţi

Fiecare zodie cu atuurile ei, chiar dacă unele par mai norocoase decât altele. Unele persoane sunt mai frumoase, altele mai bogate, însă sunt multe foarte sexy și rele. Vă întrebați dacă vă integrați în această categorie? Ei bine, iată care sunt cele mai sexy semne zodiacale ... Vezi dacă te afli printre ele!

RomaniaTV.net
24 mai 2016, 12:25
Horoscop: Top cele mai sexy zodii! Vezi să nu te frigi, atât sunt de fierbinţi

Berbec

Berbecii sunt foarte încăpățânați, probabil asta îi și face sexy, dincolo de toate. Ei vor să iasă numai cum vor ei, când vor ei și nu prea le pasă de ceea ce vor cei din jurul lor. Au o tendință de a fi inabordabili, iar rezistența pe care o arată îi face să fie foarte interesanți, ca și persoane.

Citeşte şi  Horoscop: 5 zodii de femei pe care toată lumea le respectă

Leu

Leii sunt regii zodiacului și se pare că se încadrează și la capitolul cele mai sexy zodii, distincție pe care o merită din plin, sinceri să fim. Ei par a avea tot ce le trebuie pentru acest rol: au putere, au senzualitate, au încredere în ei și știu cum să se foosească de atuurile pe care le au astfel încât să obțină ceea ce vor. Sunt și cât se poate de perverși în sentimente, așa că așteaptă-te la nopți interesante în dormitor atunci când te combini cu un Leu.

Continuarea pe elli.ro