Horoscop: Topul celor mai necredincioase native

Unii nu și-ar înșela partenerul pentru nimic în lume, iar alții calcă strâmb cel puțin o dată în viață. Dacă bărbații Balanță sunt fruntași la infidelități, femeile din Gemeni sunt pe primul loc când vine vorba de slăbiciunea pentru sexul opus.

RomaniaTV.net
11 iul. 2016, 13:00
Horoscop: Topul celor mai necredincioase native

Berbec

Nativele născute sub acest semn astral vor călca strâmb când nu mai au parte de grija pe care și-o doresc de la partener. Ele vor să fie mereu în centrul atenției, răsfățate, iubite, iar când iubitul sau soțul nu se mai ridică la nivelul așteptărilor lor, vor întoarce capul până când vor găsi un bărbat care să le mulțumească din toate punctele de vedere. Nu se vor opri până când nu vor avea ceea ce și-au propus.

Citeşte şi  Horoscop: 4 zodii care dau bărbaţi perfecţi

Taur

Femeia Taur este loială până la un punct: când suspectează sau are dovezi că a fost înșelată, va lua decizii radicale. Mânată de dorința de răzbunare, își va răsplăti partenerul cu același comportament, fără să stea prea mult pe gânduri. Totodată, sentimentul de singurătate și neglijarea din partea partenerului o vor împinge să-și găsească fericirea în brațele altcuiva, indiferent de vechimea relației în care se află.

Citeşte mai mult pe click!pentrufemei.ro