HOROSCOP: Topul zodiilor care îşi vor găsi marea iubire la mare în acest an

Mulţi dintre noi vor merge anul acesta la mare, dar unii vor fi mai norocoşi căci odată cu valurile va veni şi marea iubire. Haideţi să vedem care sunt cele cinci zodii care îşi vor găsi marea iubire la mare anul acesta.

RomaniaTV.net
04 iun. 2015, 06:52
HOROSCOP: Topul zodiilor care îşi vor găsi marea iubire la mare în acest an

5. Racul este una dintre zodiile care se simte cel mai bine pe litoral. Dacă nu ai deja un partener cu care să mergi în vacanţă nu îţi face griji. La malul mării, anul acesta, nu te aşteaptă doar răsărituri minunate şi multă distracţie, ci şi marea ta iubire. Atât timp cât eşti receptivă şi deschisă la nou, atât timp cât rămâi sociabilă şi dispusă să renunţi la prejudecăţi, ai toate şansele să îţi găseşti fericirea pe litoral. Nu fi timidă şi nu refuza invitaţiile la distracţie, mai ales acolo unde va fi multă lume prezentă.

Citeşte şi Defecte care strică relaţia de cuplu, în funcţie de zodie

4. Săgetătorul trebie neapărat să îşi rezerve câteva zile pentru o vacanţă la mare anul acesta. Indiferent dacă decide să meargă pe litoralul românesc sau pe orice alte plaje din lume, Săgetătorul este predispus să se îndrăgostească iremediabil. Marea iubire îl aşteaptă chiar după colt, sau mai bine zis, chiar pe prosopul vecin.

Citeste tot articolul pe YVE.ro.