HOROSCOP: Topul zodiilor care sunt potrivite pentru a fi preşedinte

Preşedintele ideal trebuie să fie o persoană hotărâtă, calculată şi, cu siguranţă, trebuie să aibă putere de convingere.

06 mai 2015, 08:11
HOROSCOP: Topul zodiilor care sunt potrivite pentru a fi preşedinte

Oricine poate deveni preşedinte, indiferent de zodie, dar astrele ne ajută puţin şi în această problemă. Iată care sunt cele mai potrivite cinci zodii pentru a sta la conducerea unei ţări.

5. Taurul ocupă ultimul loc în top, dar asta nu înseamnă că nu are calităţi de lider bine înrădăcinate. Taurul este decis şi sigur pe sine, problema lui este că se lasă influenţat de cei din jur şi asta îl face, uneori, să îşi piardă din încredere. Taurul este potrivit pentru a fi preşedinte şi datorită faptului că este un bun organizator şi reacţionează bine la stres. Totuşi, pentru a ajunge la cârma unei ţări, trebuie să depună mari eforturi pentru a se tempera, el fiind un agitat din fire.

Citeşte şi Astrologie: Zodiile care conduc lumea

4. Fecioara este, cu siguranţă, una dintre zodiile capabile să facă faţă stresului pe care îl presupune o asemenea funcţie. Fecioarele sunt organizate, hotărâte şi au spirit de iniţiativă. Singura problemă este că, atunci când sunt într-o situaţie limită, îşi pierd calmul, un element esenţial.

Vezi si celelalte zodii care sunt potrivite pentru a fi presedinte pe YVE.ro.


loading...