Horoscop: Topul zodiilor libertine

Libertatea este una dintre cele mai importante valori pentru aceste zodii. Afla despre ce este vorba si vezi daca te regasesti printre ele.

RomaniaTV.net
01 iul. 2015, 11:29
Horoscop: Topul zodiilor libertine

Unii dintre noi nu sunt facuti pentru a accespta sua pentru a respecta aceste norme, asa ca se identifica precum persoane libertine.

Gemeni

Gemenii sunt in general persoane foarte grabite si foarte ocupate. De aici porneste sensibilitatea lor in ceea ce priveste libertatea si mai ales constrangerea acesteia. Se spune ca atunci cand ii interzici cuiva sa faca ceva exact lucrul interzis il va face pentru ca este atat de tentant incat curiozitatea castiga intotdeauna.

Citeşte şi Horoscop: Topul zodiilor masculine care rămân veşnic burlaci

Gemenii nu agreeaza ideea de a le fi ingradita libertatea si asta din pricina lipsei de timp, fiind persoane mereu ocupate, mereu cu cate ceva de facut, mereu pe fuga intr-o alergatura continua.

Fecioara

Fecioarele sunt persoane sensibile asa cum probabil este de la sine inteles. Au numeroase temeri de care nu reusesc sa scape niciodata si acest lucru le face sa nu isi incredinteze sentimentele si secretele nimanui pana cand nu sunt convinse ca persoana respectiva este de incredere.

Datorita temerilor despre care va vorbeam mai devreme, fecioarele au tendinta de a nu se implica sentimental decat atunci cand cred cu tarie ca cealalta persoana merita acest sacrificiu din partea lor.

Citeşte şi Cum se comportă zodiile în FAMILIE: Cele mai proaste obiceiuri care le definesc viaţa

Libertatea lor se refera la o viata fara reguli, fara constrangeri si fara lucruri interzise din poartea celor din jur. Fecioarelor le place sa aiba libertate de miscare, de exprimare, de exteriorizare.

Continuarea pe Kudika.ro.