HOROSCOP: Topul zodiilor obsedate de perfecţiune

Persoanele perfecționiste sunt la mare căutare când este vorba de un job, însă foarte ușor se poate cădea în extremă cealaltă, în a dezvolta o adevărată obsesie din acest lucru. O dată ajunși în acest punct este foarte greu să vă mai reveniți deoarece cale de întoarcere nu mai există.

RomaniaTV.net
07 iul. 2015, 08:02
HOROSCOP: Topul zodiilor obsedate de perfecţiune

Fecioară

Pe primul loc în topul nostru, se găsește Fecioara, care nu numai că este obsedată că lucrurile să fie în perfectă ordine ci și pune ea singură mână și le lasă în felul în care-și dorește. Când simte că se suprasolicită și nu mai face față, începe să dea directive membrilor familiei sau partenerului, dar de luat aminte este că planurile ei, tot ceea ce zice trebuie luate în considerare și nu acceptă nici o abatere de la tot ce își dorește.

Gemeni

Când vine vorba de punctualitate și seriozitate în orice, Gemenii sunt perfecționiști. Nu acceptă scuze și nici nu sunt cei ce oferă scuze – modul lor de acțiune fiind unul direct și fără resentimente. Dacă ne referim strict la curățenie, toate activitățile casnice trebuie efectuate la timpul lor, nu sunt acele femei ce lasă pe mâine, nu amâna și se descurcă cu tot ce își propun, cu riscul de a fi mult prea obosite și pentru nevoile partenerului de viață, având tendința uneori de a-l neglija.

Citeste tot articolul pe YVE.ro.


loading...