Horoscop: Trei zodii care nu se lasă duse de nas uşor

Unele persoane pot fi păcălite uşor. Cu vorbe iscusite, reuşeşti să le faci să creadă ceea ce tu îţi doreşti. Altele, în schimb, sunt mai cârcotaşe şi nu pot fi duse de nas. Cele din a doua categorie sunt născute cu predilecţie în câteva zodii, aşa că află mai întâi ce semn astral îi guvernează viaţa şi apoi mai gândeşte-te dacă îi îndrugi verzi şi uscate.

RomaniaTV.net
28 sept. 2016, 08:18
Horoscop: Trei zodii care nu se lasă duse de nas uşor

Gemeni

Cei nascuti in zodia Gemeni sunt cel mai greu de pacalit. Au abilitatea de a prinde din zbor informatiile si de a le procesa intr-un mod unic, astfel incat e imposibil sa ii duci cu vorba. Pe cei pe care ii prinde cu minciuna ii inlatura imediat din cercul sau de apropiati si nu lasa loc de indreptare.

Este o persoana imprastiata, dar aceasta este ordinea in care poate obtine lucruri. Iti lasa impresia ca e cu capul in nori si tocmai acest lucru te-ar putea indemna sa crezi ca il poti pacali in vreun fel sau altul, dar nu e deloc asa.

Citeşte şi  Horoscop: 3 zodii cu puteri magice. Pot să comunice cu lumea de dincolo

Fecioara

Nativul Fecioara este foarte echilibrat si nu intra niciodata in panica, motiv pentru care vede lucrurile extrem de limpede. Acesta este si motivul pentru care n-ai sanse sa il minti. El e omul faptelor. Daca vrei sa ii dovedesti un lucru trebuie sa actionezi.

Citeşte mai mult pe studentie.ro