Horoscop Urania 1-7 ianuarie 2022. Luna Nouă în Capricorn aduce noi începuturi pentru fiecare zodie

Principalele evenimente astrologice ale săptămânii 1-7 ianuarie 2022 sunt intrarea lui Mercur în zodia Vărsătorului şi Luna Nouă în Capricorn. Ambele evenimente au loc pe 2 ianuarie şi ne influenţează puternic în diferite sectoare de viaţă.

31 dec. 2021, 15:46
Horoscop Urania 1-7 ianuarie 2022. Luna Nouă în Capricorn aduce noi începuturi pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 1-7 ianuarie 2022. Mercur în Vărsător aduce originalitate, inventivitate, intuiție în anticiparea pasului următor și, de asemenea, o dorință de socializare mai mare.

Luna Nouă aduce întotdeauna noi începuturi și este un moment de vârf pentru manifestare și stabilirea intențiilor. Principala trăsătură a Capricornului este răbdarea, așa că suntem sfătuiți să nu ne grăbim în această perioadă și să ne punem la punct planurile care au șanse mari de a se concretiza în viitorul apropiat.

Cum vor influenţa cele două evenimente astrologice majore fiecare semn zodiacal, aflăm de la Urania

Horoscop Urania 1-7 ianuarie 2022 BERBEC

În dimineața zilei de 2 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, în casa prietenilor, unde va sta până pe 15 ianuarie. În seara zilei de 2 ianuarie se va produce Luna Nouă în Capricorn, care își va revărsa influența asupra funcției, imaginii și, acolo unde este cazul, a puterii sau a succesului, introducând un avertisment cu privire la o schimbare de care trebuie să țină cont pentru că respectiva ipostază va modifica bazele posturii publice sau a condiției socio-profesionale a nativului.

Horoscop Urania 1-7 ianuarie 2022 TAUR

În dimineața zilei de 2 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, în casa a X-a a carierei. Mercur le va permite nativilor să facă față cu brio situațiilor speciale, uneori de-a dreptul neverosimile, cu care se vor confrunta și să-și etaleze calitățile și vocațiile neștiute de anturaj, colegi sau de către publicul larg. Premise socio-profesionale care impun o schimbare de atitudine, de comportament sau de convingere personală.

Citeste si Horoscop 2022. Câţi bani poţi să câştigi anul viitor în funcţie de zodie. Zodia care se va scălda în noroc din ianuarie

Horoscop Urania 1-7 ianuarie 2022 GEMENI

În seara zilei de 2 ianuarie se va produce Luna Nouă în Capricorn, care va da semnale cu privire la nota sub semnul căreia vor sta multe dintre relațiile nativilor cu persoanele particulare sau cu instituțiile pe teme financiare/patrimoniale și felul modest, limitat sau chiar indiferent, în care ei vor (re)acționa. În dimineața zilei de 2 ianuarie, Mercur va intra în zodia Vărsătorului, în casa conștiinței și a idealurilor.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro

Citeste si Horoscop special: Marele Benefic Jupiter, in Pesti pentru urmatorii 12 ani! Iata marele impact asupra zodiilor!