Horoscop special: Marele Benefic Jupiter, in Pesti pentru urmatorii 12 ani! Iata marele impact asupra zodiilor!

HOROSCOP Jupiter in Pesti 2022. In 29 decembrie Jupiter se intoarce in Pesti si va ramane aici pana in 10 mai 2022, cand va intra in Berbec. Doar pentru a retrograda din nou in Pesti, incepand din 28 octombrie, pana in 20 decembrie 2022. Dupa aceasta data Jupiter va parasi zodia Pesti pentru urmatorii 12 ani.

28 dec. 2021, 09:55
Horoscop special: Marele Benefic Jupiter, in Pesti pentru urmatorii 12 ani! Iata marele impact asupra zodiilor!

Horoscop special: Iata cum afecteaza calatoria lui Jupiter prin Pesti in anul 2022 fiecare zodie in parte.BERBEC

Independent si active, esti genul de persoana care traieste in prezent. Esti intotdeauna in miscare si nu prea iti permiti perioade de relaxare si meditatie. Cu Jupiter in Pesti, ti se cere sa faci un pas in spate sis a reflectezi. Acest tranzit te va ajuta sa faci curatenie in „spatiile intunecate” din subconstientul tau. Vorbim aici despre obiceiuri, oameni si ganduri care te tin pe loc si nu te lasa sa evoluezi.

Horoscop 2022 Mariana Cojocaru. Karma grea anul viitor, multe zodii sunt lovite de cumpene
TAUR
Cu Jupiter in Pesti reusesti sa-ti faci prieteni mai usor. Ei te vor ajuta in calatoria ta spirituala, caci au aceleasi valori si aceleasi teluri si visuri ca si tine. Te poti astepta la aparitia unor coincidente stranii, insa nimic nu este intamplator. Fii alaturi de acesti oameni care apar in viata ta ca din senin. Impreuna va veti ajuta in exprimarea spiritualitatii.

Horoscop special GEMENI
Esti de multe ori nehotarat cu privire la drumul pe care ar trebui sa o iei. Nu este o lipsa de ambitie, dimpotriva! Este din cauza ca ai prea multe zone de interes si nu le poti face pe toate deodata. In acelasi timp, iti este greu sa renunti la una sau la alta. Dar, acest Jupiter in Pesti te ajuta sa vezi mai bine care este calea Sinelui Superior. In plan profesional se anunta o recunoastere a meritelor, in cazul in care esti multumit de locul tau de munca. In cazul in care nu esti, Universul iti va arata calea spre ceva mai potrivit pentru tine. Deci fii atent!

Horoscop Urania 2022. Atenţie la Mercur retrograd, ce zodii au noroc cu carul, ce zodii sunt lovite de ghinioane
Horoscop special RAC
Ai reputatia unei persoane casnice, dar exista si un sambure de aventura in tine. Pestii tranzitati de Jupiter vor scoate la lumina acesta latura. Iti poti schimba filosofia de viata sau credintele in ceea ce priveste anumite aspect spirituale. Ti se amplifica dorinta de a descoperi sensul vietii, lucrurile pe care le ai de invatat. O calatorie importanta se anunta. Are legatura cu adoptarea unei noi ideologii de viata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.