Horoscop Urania 10-16 aprilie 2021. Zodia care dă lovitura pe toate planurile! Are parte de succes răsunător la muncă

Urania a prezentat horoscopul pentru perioada 10-16 aprilie 2021. Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte.

09 apr. 2021, 12:22
Horoscop Urania 10-16 aprilie 2021. Zodia care dă lovitura pe toate planurile! Are parte de succes răsunător la muncă

Horoscop Urania 10-16 aprilie 2021.  Mai multe zodii au parte de surprize care mai de care mai incitante. Una dintre zodii, însă, va avea parte de o problemă madicală.

Horoscop Urania 10-16 aprilie 2021. Iată ce spun astrele pentru săptămâna viitoare

Zodia Berbec. Dorința profundă de înnoire va fi acceptată fără rezerve, chiar dacă nativii vor fi conștienți de faptul că, pentru asta, vor trebui să depună un efort de adaptare la nou și de acceptare a noilor reguli de viață care se vor impune.

Zodia Taur. Posibile insomnii în cele două nopți ale răstimpului analizat ca urmare a Lunii Noi în Berbec, la 22°24, din 12 aprilie, la ora 5:30, conform orei de vară valabile pe teritoriul României (4:30 UTC). Posibile răscoliri interioare: gânduri, amintiri, refacerea mentală a unei întâmplări, efortul de a descifra semnificația unui dialog care s-a desfășurat în chip ciudat.

Zodia Gemeni. Mai avantajate vor fi femeile care vor da dovadă de multă abilitate în a ocoli ipostazele de viață ce le-ar putea complica relațiile parteneriale. Context bun pe direcția afirmării într-un plan superior, elevat, de înaltă ținută profesională; răstimp al curajului și al spiritului novator.

Zodia Rac. Între 12 aprilie, după ora 20:44, și dimineața zilei de 15 aprilie, îmblânzire a relațiilor de prietenie prin toleranță, respect reciproc, grijă față de proiectele comune ori din nevoia de stabilitate socială.

Zodia Leu. Nativii vor da dovadă de inflexibilitate, mai ales că această atitudine va fi din plin alimentată de vibrațiile Lunii Noi în Berbec, la 22°24, care se va produce în zorii zilei de 12 aprilie, la ora 5:30, conform orei de vară valabile pe teritoriul României (4:30 UTC).

Zodia Fecioară. Subiectivismul, egoismul, exagerarea până la absurd a unei (unor) pretenții vor transforma întâlnirea Fecioarelor cu adversarii lor într-o dispută fără sfârșit care s-ar putea prelungi până în 2022.

Zodia Balanță. Poate că, mulți dintre cei născuți în Balanță au răbdat, au tăcut, au observat, au ezitat să formuleze explicit o nemulţumire dar impactul acestei ipostaze astrale va precipita lucrurile și se va constitui ca un catalizator, permițându-le să se cristalizeze fără drum de întoarcere.

Citeşte continuarea pe Libertatea.

Citeşte şi: Horoscop Mariana Cojocaru 5-10 aprilie 2021. Dușuri scoțiene în dragoste. Axa karmică se înclină periculos
 


loading...
Partenerii noștri