Horoscop Urania 10-16 iunie 2023. Mercur în Gemeni ne ajută să punem informaţiile cap la cap şi să aflăm cu multă uşurinţă lucruri cu care ne-am bătut capul multă vreme

Principalul eveniment astrologic al săptămânii 10-16 iunie 2023 este intrarea planetei Mercur în Gemeni. Mercur în Gemeni ne va ajuta să facem conexiuni mai uşor, să punem informaţiile cap la cap si să aflăm cu mai multă uşurinţă lucruri cu care ne-am bătut capul de ceva vreme.

09 iun. 2023, 13:16
Horoscop Urania 10-16 iunie 2023. Mercur în Gemeni ne ajută să punem informaţiile cap la cap şi să aflăm cu multă uşurinţă lucruri cu care ne-am bătut capul multă vreme

Horoscop Urania 10-16 iunie 2023. Tranzitul este favorabil întâlnirilor, deplasărilor care ne vor aduce beneficii imediate. Ne vom simți mai în formă decât de obicei.

Totodată, acest context astral ne va face să fim mai atenți la cuvintele pe care le rostim. Ne merge mintea mai bine și suntem mai pregătiți să aflăm lucruri.

Citeste si Ce planete sunt RETROGRADE în luna iunie 2023? Cum te influențează fiecare!

Horoscop Urania 10-16 iunie 2023 BERBEC

În ziua de 11 iunie, planeta Mercur va intra în zodia Gemenilor și, până pe 27 iunie, va tranzita sectorul comunicării. Nativii vor fi în mare formă și vor putea susține orice fel de provocare publică, oficială, profesională, în care vor trebui să vorbească, să susțină un proiect (o cauză). Vor avea mare putere de convingere.

Între 11 și 13 iunie, Luna va traversa zodia Berbecului și le va da nativilor energie și determinare, mai multă voință și ambiție care vor fi exploatate pentru a duce la îndeplinire un proiect de viață ce presupune noutate, curaj, provocare, inedit.

Horoscop Urania 10-16 iunie 2023 TAUR

În ziua de 11 iunie, planeta Mercur va intra în zodia Gemenilor și va tranzita casa banilor câștigați prin muncă și, până pe 27 iunie, le va da nativilor capacitatea de a găsi soluții pe termen scurt care să le permită să rezolve câte ceva din mulțimea problemelor cu care se confruntă.

Între 13 și 16 iunie, Luna va traversa zodia Taurului și va consolida niște dorințe. Nativii vor simţi impulsul de a face ceva concret în ceea ce priveşte realizarea acestor dorinţe. Va spori, însă, și numărul aspectelor dificile.

Citeste si Horoscop special: Soarta acestor zodii se va schimba radical pana la sfârşitul anului. Trăiri intense, jocuri de destin

Horoscop Urania 10-16 iunie 2023 GEMENI

În ziua de 11 iunie, planeta Mercur va intra în zodia Gemenilor și, până pe 27 iunie, va tranzita casa I a celor care s-au născut în acest semn, susținându-i în demersurile curente care presupun comunicare, exprimare liberă, dialoguri și găsirea unor soluții salvatoare, chiar dacă problema în sine nu va fi rezolvată întru totul, ci doar parțial.

Între 11 și 13 iunie seara, mici neînțelegeri între nativi și cei apropiați lor.

Din 16 iunie, Luna va străbate zodia Gemenilor, pregătindu-se de faza Lunii Noi din dimineața zilei de 18 iunie, şi îi va motiva pe Gemeni să fie activi, dispuși oricând să facă o deplasare.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro