Horoscop Urania 11 – 17 decembrie 2021. Mercur intră în Capricorn, iar Marte în Săgetător. Nativii devin mai pragmatici. Ies la lumină lucruri ascunse

Principalele evenimente astrologice ale săptămânii 11-17 decembrie sunt intrarea planetei Mercur în Capricorn şi a lui Marte în Săgetător, în ziua de 13 decembrie. Ambele evenimente influenţează puternic mai multe zodii, mai cu seamă în sectorul carierei.

10 dec. 2021, 15:55
Horoscop Urania 11 – 17 decembrie 2021. Mercur intră în Capricorn, iar Marte în Săgetător. Nativii devin mai pragmatici. Ies la lumină lucruri ascunse

Horoscop Urania 11 – 17 decembrie 2021. Cu Mercur în Capricorn, suntem mai discreţi, mai puțin gălăgioși și lăudăroși. Ne vom concentra mai mult pe detaliile care fac ca lucrurile să se întâmple decât pe imaginea de ansamblu, care poate fi uneori și nerealistă. La rândul său, Marte în Săgetător aduce noi clarificări și scoate la lumină lucrurile pe care oamenii tind să le ascundă.

Cum este fiecare semn zodiacal influenţat de cele două tranzite majore, află din previziunile realizate de Urania.

Horoscop Urania 11 – 17 decembrie 2021 BERBEC

În ziua de 13 decembrie, Marte va intra în Săgetător și, până pe 24 ianuarie 2022, va sprijini, prin energie și motivație, orice demers legat de o activitate de perfecționare profesională sau de progres personal.

În aceeaşi zi, Mercur va intra în zodia Capricornului, pe care o va părăsi definitiv pe 15 februarie 2022, timp în care planeta va tranzita sectorul carierei, introducând o utilă notă de maturitate, de seriozitate și de luciditate, ceea ce reprezintă un sprijin real pentru cei care vor să se remarce în profesie și sunt mai puțin temperați în fața riscurilor.

Horoscop Urania 11 – 17 decembrie 2021 TAUR

În ziua de 13 decembrie, Marte va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 24 ianuarie 2022, va accentua nevoia de intrare în legalitate, de a face ordine într-o relație interumană tulburată de conflicte bazate pe interese materiale. Disputele personale nu vor conduce la o rezoluție în următoarele două săptămân, căci atitudinea celor două părți implicate în rezolvarea unei chestiuni financiare se va baza pe erori materiale, pe abuz de încredere.

Citeste si Horoscop Minerva 2022: un an plin de schimbări, în amor şi la serviciu. Karma se uită „chiorâş” la multe zodii

Tot pe 13 decembrie, Mercur va intra în zodia Capricornului. Planeta va traversa sectorul conștiinței şi va aduce un plus de sobrietate și de responsabilitate în decizii și inițiative.

Horoscop Urania 11 – 17 decembrie 2021 GEMENI

În ziua de 13 decembrie, Marte va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 24 ianuarie 2022, va tranzita sectorul relațiilor de prietenie; acestea vor deveni solicitante: va fi vorba de dispute verbale ori de controverse născute între partenerii de viață, de afaceri, de contract pe marginea felului în care ar trebui înțeleasă și aplicată o prevedere legală.

Citeste si HOROSCOP 2022. Cea mai ghinionistă zodie a anului viitor. Astrologul Maria Sârbu a citit în astre

Pe 13 decembrie, Mercur va intra în zodia Capricornului și, până pe 15 februarie 2022, va străbate sectorul beneficiilor materiale rezultate din colaborarea nativului cu o instituție sau cu persoane particulare. În general, câștigul obținut va fi mai mic decât cel pretins, cuvenit sau care i-ar trebui unui Geamăn pentru a rezolva respectiva problemă.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro