Horoscop Urania 11-17 iunie 2022. Luna Plină în Săgetător vine cu o energie incredibilă. Ne aşteaptă noi începuturi, aventuri spectaculoase şi bucurii majore

Principalul eveniment astrologic al săptămânii 11-17 iunie 2022 este formarea Lunii Pline în Săgetător, pe 14 iunie. Tot în aceeaşi zi, Mercur revine în zodia Gemenilor.

10 iun. 2022, 16:16
Horoscop Urania 11-17 iunie 2022. Luna Plină în Săgetător vine cu o energie incredibilă. Ne aşteaptă noi începuturi, aventuri spectaculoase şi bucurii majore

Horoscop Urania 11-17 iunie 2022. Luna Plină din 14 iunie vine cu o energie incredibilă pentru toate zodiile. Acest aspect are o legătură puternică cu finaluri și noi începuturi. Zodiile vor fi optimiste, dornice de aventură şi dispuse să se bucure de toate lucrurile mărunte pe care, altfel, le ignoră. Universul ne transmite să ne distrăm și să ne bucurăm de viață.

Horoscop Urania 11-17 iunie 2022 BERBEC

Luna Plină în Săgetător, care se va produce pe 14 iunie, va influenţa sfera comunicării şi le va permite nativilor să afle multe lucruri interesante, să facă un schimb util de impresii cu anumite persoane competente care le oferă răspunsuri corecte, soluții practice sau îndrumări necesare. În plus, planeta Mercur va reveni, pe 14 iunie, în zodia Gemenilor și, până pe 6 iulie, va constitui un factor de susținere a întâlnirilor, dezbaterilor, interviurilor, consultărilor, examenelor (probe orale) și a deplasărilor.

Citeste si Zodiile de Aer din horoscop. Tot ce trebuie sa stii despre ele

Horoscop Urania 11-17 iunie 2022 TAUR

Axa celor două case ale banilor, ale câștigurilor și ale beneficiilor de tot felul va sta sub semnul energic al Lunii Pline în Săgetător, din 14 iunie, care va accentua laturile urgente și, mai ales, reale ale actualei etape din viața nativilor, care ar trebui să țină cont de acest semn și să încerce să se mobilizeze pentru a rezolva o neregulă cât mai repede. În ajutor le va veni, tot din 14 iunie, și Mercur, care va reveni în zodia Gemenilor și care, până pe 6 iulie, își va putea etala nestingherit toate calitățile: abordare corectă într-o negociere, inteligență speculativă, spirit practic, adaptabilitate.

Horoscop Urania 11-17 iunie 2022 GEMENI

Secvență interesantă în preajma zilei de 14 iunie, când se va produce faza de Lună Plină în Săgetător, asociată cu schimbarea de registru în planul comunicării pe fondul intrării planetei Mercur, în ziua de 14 iunie, în zodia Gemenilor; acesta va susține exprimarea sinceră, liberă de constrângeri a opiniilor fiecărui interlocutor, precum și capacitatea nativilor de a fi, până pe 6 iulie, într-o foarte bună formă mentală (imaginație, fantezie, gândire speculativă, intuiție).

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro

Citeste si Horoscop special. 7 zodii vor avea un SUCCES răsunător, rup toate barierele ghinionului