Horoscop Urania 11-17 martie 2023. Intrarea lui Venus în Taur aduce schimbări majore în iubire şi-n relaţii

Intrarea lui Venus în Taur, care se va produce pe 17 martie, este principalul eveniment astrologic al săptămânii. Tranzitul lui Venus aduce cu sine schimbări semnificative în relații, iubire.

10 mart. 2023, 16:30
Horoscop Urania 11-17 martie 2023. Intrarea lui Venus în Taur aduce schimbări majore în iubire şi-n relaţii

Horoscop Urania 11-17 martie 2023. Aceste schimbări pot fi benefice sau pot fi provocatoare, depinzând de poziția planetei Venus și de aspectele pe care le formează cu alte planete în momentul tranzitului.

Intrarea lui Venus în Taur este o oportunitate unică de a ne conecta cu energia și vibrația acestei planete misterioase și de a ne îmbunătăți viața și relațiile noastre.

Cum este fiecare zodie influenţată de intrarea lui Venus în Taur, află în rândurile de mai jos, din previziunile Uraniei.

Horoscop Urania 11-17 martie 2023. BERBEC

În ziua de 17 martie, planeta Venus va intra în zodia Taurului și, până pe 11 aprilie, va traversa sectorul banilor câștigați prin efort personal, dându-le acestor nativi șansa de a câștiga, nu foarte mulți bani, dar suficienți pentru restabilirea echilibrului financiar curent.

Berbecii pot da dovadă de un temperament plin de surprize, care îi va face să ia decizii între intempestive și mai puțin obișnuite.

Citeste si Horoscop Cassandra. O zodie primeşte moştenirea mult aşteptată. Relaţii tensionate cu familia în weekend

Horoscop Urania 11-17 martie 2023.  TAUR

În ziua de 17 martie, planeta Venus va intra în zodia Taurului și, până pe 11 aprilie, se va plasa în tranzit prin casa I a personalității acestor nativi, ipostaziindu-se ca un Mic Benefic și protector sub toate aspectele, planeta aflându-se în domiciliul pe care îl guvernează, putând astfel să-și etaleze toate vocațiile astrale în avantajul fizic și psihic al Taurilor.

Ea va atrage împrejurările favorabile și-i va feri de eventualele pericole. Perioadă bună pentru opțiuni și atașamente, pentru începerea unor proiecte ce le vor permite Taurilor dezvoltarea personală.

Citeste si Ce vindecări ne aduce Divinitatea! Marele benefic Jupiter și vindecătorul Chiron față în față în Berbec, după 50 de ani

Horoscop Urania 11-17 martie 2023. GEMENI

În ziua de 17 martie, planeta Venus va intra în zodia Taurului și, până pe 11 aprilie, se va plasa în tranzit prin casa a XII-a a sănătății cu substrat genetic sau karmic, ipostaziindu-se ca un adevărat Mic Benefic și protector.

Aflându-se în domiciliul pe care îl guvernează, ea va permite o înțelegere a trecutului sau o recuperare a explicațiilor necesare pentru o eventuală vindecare. Perioadă favorabilă unor schimbări de atitudine.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro