HOROSCOP URANIA 11-17 MARTIE: Experienţe sentimentale noi, blocaje financiare şi turbulenţe la serviciu

HOROSCOP URANIA 11-17 MARTIE. Adevaratele voastre nevoi materiale vor deveni evidente, iar cele triviale si frivole vor ramane deoparte. Gusturile voastre in materie de stil si de tot ce este frumos se vor rafina. Celebrul astrolog Urania prezintă previziunile astrale pentru săptămâna viitoare.

10 mart. 2017, 04:56
HOROSCOP URANIA 11-17 MARTIE: Experienţe sentimentale noi, blocaje financiare şi turbulenţe la serviciu

Berbec

Între 11 și 13 martie dimineața, posibile sentimente neplăcute de plictiseală, de exasperare, mai ales dacă nativii desfășoară activități de rutină sau duc povara obligațiilor care nu le dau nicio satisfacție. Conflict între senzațiile organice și sentimentele resimțite care nu se armonizează și nu se coordonează între ele. Posibile stări psihice speciale (telepatii, presimțiri, vise premonitorii). Între 13 martie (după ora 07:29′) și 15 martie după-amiaza, unele persoane născute în acest semn zodiacal pot încerca să-și facă singure dreptate, să abordeze situațiile defavorabile lor într-o manieră personală (răfuială, răzbunare). Posibile tensiuni între partenerii de viață și de afaceri; evoluție contradictorie a conflictelor în justiție. Din 13 martie, Mercur va tranzita zodia Berbecului, dându-le nativilor disponibilitatea spre vehemență, ton ridicat și plăcerea de a alimenta conflictele prin discuții în contradictoriu. Cele trei planete aflate în tranzit prin Berbec, în opoziție cu Jupiter (din casa a a VII-a), vor alcătui un cadru astral defavorizant care îi va pune într-o lumină proastă prin comportamentul impulsiv, lipsit de tact și de măsură. Între 15 martie (după ora 17:11′) și 17 martie, în dorința lor de a rezolva o chestiune bănească sau de ordin material, nativii pot ceda, adoptând soluții vulnerabile prin ignorarea aspectelor legale și/sau morale. Seara și noaptea de 17 spre 18 martie, vor fi marcate de un fond afectiv încărcat de resentimente. Nota generală a săptămânii viitoare va fi dată de planetele Mercur, Venus retrogradă și Uranus care vor le tranzita casa I, ceea ce nu va fi un factor astral pozitiv: Berbecii vor fi nervoși, pretențioși, capricioși și se vor înfuria repede; vor avea tendința să facă afirmații în care nici ei nu cred. Este indicat să nu ia decizii majore la mânie sau pe fondul cunoașterii superficiale a contextului care le generează.

Taur

Între 11 și 13 martie dimineața, Taurii își vor tempera reacțiile subiective în relațiile cu copiii sau cu o persoană dragă lor pentru că vor dori stabilitate, limpezirea situației, siguranță și încredere. Nativii vor avea tendința să respingă orice ipostază de viață (întâlniri, discuții, explicații) care le poate amenința liniștea interioară. Între 13 martie (după ora 07:29′) și 15 martie după-amiaza, sectorul muncii pare a fi răscolit de evenimente care se derulează în mare viteză, fără ca ei să le poată controla. Poate fi vorba de un adevărat asalt al persoanelor din preajma lor, colegi sau șefi care îi implică în intrigi și manevre de subminare. Din păcate, acțiunile ascunse au spor în această perioadă și, multe dintre acuzațiile sau insinuările  dușmanilor, chiar dacă se vor dovedi neadevărate, tot le vor greva imaginea. Mai poate fi vorba și de evenimente care îi vor lua pe nepregătite prin bruschețea și radicalitatea transformărilor determinate. În planul sănătății, posibile fluctuații ale stării de spirit, ale funcțiilor cerebrale (logică, percepție, memorie, capacitate de analiză) și ale fiziologiei organelor de simț localizate la nivelul capului (auz, văz, etc.). Între 15 martie (după ora 17:11′) și 17 martie, Taurii pot afla ce înseamnă ostilitatea cuiva (partener de proiect, colaborator, partener de viață). Vor constata cât de repede se degradează bunele relații de odinioară și cum acestea pot deveni adevărate focare de dușmănie și ostilitate. Alteori, ei înșiși pot provoca reacții de respingere dacă se vor angaja în dispute gratuite, dacă vor face din ambițiile lor un plan major de viață, dacă vor ridica fleacurile cotidiene la nivel de principiu și dacă vor permite ca vanitatea sau nemulțumirea să răbufnească când se vor afla în fața unor persoane despre care nativul are convingerea că sunt responsabile de blocajele și insuccesele lor.

Gemeni

Între 11 și 13 martie dimineața, contradicții trecătoare care se nasc și dispar în relațiile de familiile și în cele conjugale. Perioadă delicată în cazul unor negocieri sau contracte ce ar trebui semnate în această perioadă. Între 13 martie (după ora 07:29′) și 15 martie după-amiaza, mare „vâlvătaie” afectivă. Pe bărbați, tranzitele acestor zile, îi vor face dornici de schimbare, de experiențe sentimentale noi, de vagabondaj afectiv. Alți nativi pot trece prin crize emoționale care le vor tulbura percepțiile. Nimic nu va mai fi înțeles corect, totul va fi deformat subiectiv iar reacțiile și comportamentul lor vor fi exagerate. O altă cauză a acestei deraieri relaționale o pot provoca banii, în toate ipostazele lor: de dat, de primit, de împărțit, de câștigat, de investit. Pe 13 martie, Mercur, Guvernatorul Gemenilor, va intra în Berbec, respectiv în casa a XI-a a relațiilor cu prietenii și apropiații și, împreună cu Venus retrogradă, va crea o pereche șubredă care poate strica, repede și fără temei, prietenii, povești de dragoste, logodne. Între 15 martie (după ora 17:11′) și 17 martie, va fi nevoie de stăpânire de sine la locul de muncă pentru că sunt posibile provocări și situații complicate în care Gemenii e bine să nu se amestece sau asupra cărora trebuie să evite să se pronunțe. E vorba de un plan (mai vechi, mai nou!?), croit nu neapărat împotriva lor dar care îi poate transforma în victime dacă vor intra în jocul unor persoane nedemne care atâta așteaptă. Indicat este să nu lase nimic nerezolvat, să nu amâne, să nu întârzie sau să execute defectuos o sarcină de serviciu pentru că sancționarea acestor greșeli va veni rapid. În planul sănătății, posibile disfuncții endocrine, fluctuații hormonale (mai ales ale tiroidei) sau risc de infecții (urinare, genitale); a se evita intervențiile stomatologice care impun anestezie, incizii sau care privesc osatura celor două maxilare.

Rac

Între 11 și 13 martie dimineața, Racii vor trăi intens dorința de a stabiliza niște relații conjugale, de afaceri sau de prietenie prin intermediul explicațiilor lămuritoare, al sincerității, al mărturisirilor care apropie și consolidează relațiile interumane. Atenție, totuși!, la tendința unor cunoscuți de exercita presiuni asupra nativilor sau la dorința acelora de a-i manipula. În acest caz, cumsecădenia va funcționa ca o slăbiciune. Între 13 martie (după ora 07:29′) și 15 martie după-amiaza, situații încurcate în viața rudelor apropiate, neînțelegeri (care abia încep) cu partenerul de viață; nota generală este de tendințe divergente sau de împrejurări complexe, greu de înțeles, greu de explicat, greu de rezolvat. Pe 13 martie, Mercur va intra în Berbec și, din această postură, el va tranzita casa a X-a, contribuind la destabilizarea inițială, produsă de Uranus și Venus retrogradă, în privința autorității, demnității publice, notorietății lor. Discuții cu aer acuzator, replici acide din partea Racilor. Între 15 martie (după ora 17:11′) și 17 martie, sentimentele Racilor se vor îndrepta spre copii sau, în funcție de vârsta și logica biografiei de moment a fiecărui nativ, spre o persoană de care se simt atrași. Unii nativi, preocupați de planul unei existențe superioare, trăite întru credință, morală și spiritualitate, pot avea experiențe frumoase prin lectură, dialoguri inteligente cu oameni instruiți, trăiri personale de excepție, rugăciune, meditație, vecinătatea artei. Nota generală o va da viața publică, acoperirea prin fapte a funcției. În acest sector, există, de mai mult timp, o stare de criză, de revoltă sau de incapacitatea de a se supune unor reguli ori de a face niște compromisuri, de unde și varianta unor decizii radicale: cedarea funcției, demisia dintr-un loc de muncă, delegarea responsabilităților profesionale.

Leu

Între 11 și 13 martie dimineața, enervare și plictiseală provocate de nevoia de a administra bani, bunuri, terenuri, imobile sau utilaje în chipul cel mai judicios dar, totodată, și de a face față unor cheltuieli (plăți, împrumuturi, etc.). Posibile sfaturi și avertismente venite de la oameni cu experiență, de bună credință, cu privire la modul corect de derulare a acestor activități ori cu privire la modificările legislative de ultimă oră, care schimbă datele problemei. Între 13 martie (după ora 07:29′) și 15 martie după-amiaza, Leii se pot confrunta cu situații ciudate care se vor manifesta la nivelul dialogului, al comunicării sau în conținutul informațiilor vehiculate. Leii vor fi ostili oricăror tentative de schimbare, înlocuire sau înnoire a unui detaliu de viață și activitate care i-ar obliga să se adapteze noilor condiții. Pe 13 martie, Mercur va intra în casa a IX-a, a mentalului superior și a evoluției prin cunoaștere, dar ei se vor încurca în noianul de prejudecăți și abordări subiective, uneori de-a dreptul pătimașe, care îi vor pune în situația de a se angaja în dispute și a da explicații șubrede sau chiar de a retracta unele declarații. Perioada nu este favorabilă deplasărilor în țară sau străinătate; ideea unei sancțiuni (amendă, penalitate), plutește în aer. Între 15 martie (după ora 17:11′) și 17 martie, se conturează o perioadă, de scurtă durată, în care se pot naște nemulțumiri legate de presiunile mediului, de constrângerile generate de  funcție sau de imaginea publică care contravin intereselor nativului în raport cu familia. Leii își pot simți, sau chiar vedea, amenințată averea, patrimoniul funciar sau statutul locativ. Nota generală va fi dată de obligația nativilor de a rezista la presiuni, de a face față atacurilor, criticilor sau nemulțumirii cu privire la felul în care conduc o activitate.

Fecioara

Între 11 și 13 martie dimineața, răstimp caracterizat prin grijă față de propria persoană. Fecioarele își vor clădi viitorul apropiat, cu grijă, cu responsabilitate și, poate, uneori, cu „încruntare”, pentru că ceea ce se petrece în jurul lor îi nemulțumește și-i alarmează. Atenția lor se îndreaptă spre stabilitatea patrimonială personală, spre familie, spre căsătorie, spre afaceri, conflicte, procese, contracte, adică cele mai importante domenii de viață. Singură, sănătatea nu este vizată de astre săptămâna viitoare. Pentru moment, asocierile și înțelegerile semnate (acorduri, contracte) se derulează lent dar asta nu-i sperie pe cei născuți în Fecioară care sunt deosebit de prudenți și răbdători. Li se poate forța mâna într-o chestiune de familie, cu miză locativă iar pe 17/18 martie se pot lovi de opoziția, ostilitatea ori ambiția cuiva „important” care ridică obiecții și pune piedici în calea acestor demersuri; posibilă respingere a unei acțiuni sau intervenții în instanță. Pe 13 martie, Mercur, Guvernatorul lor, va intra în casa a VIII-a a banilor și a beneficiilor materiale și, alături de Venus retrogradă, va tulbura apele. Între 13 martie (după ora 07:29′) și 15 martie după-amiaza, cei doi Benefici aflați în opoziție (chiar dacă nu la un grad apropiat), împreună cu Venus retrogradă și Mercur într-un semn zodiacal excesiv, nu vor permite soluții viabile, corecte, armonioase. Între 15 martie (după ora 17:11′) și 17 martie, ar fi indicat ca Fecioarele să nu-și critice și să nu-și „atace” verbal partenerii de afaceri, colegii de proiect sau „jumătatea de acasă”: spiritul lor critic va fi surescitat de un tranzit astral periculos, care le va insufla sarcasm și ironie răutăcioasă, reușind astfel să supere, să amărască sau să jignească pe cineva drag, apropiat sau fidel lor. Perioada nu este deloc simplă pentru cei care pleacă la drum: risc de a pierde ceva prin furt sau înșelătorie.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro