Horoscop Urania 12-18 februarie 2022. Luna Plină în Leu ne ajută să vedem lucrurile care stau în calea fericirii şi succesului nostru. Este momentul marilor schimbări

Principalul eveniment astrologic al săptămânii este Lună Plină în zodia Leu, aspect care se formează pe 16 februarie 2022.

11 feb. 2022, 14:13
Horoscop Urania 12-18 februarie 2022. Luna Plină în Leu ne ajută să vedem lucrurile care stau în calea fericirii şi succesului nostru. Este momentul marilor schimbări

Horoscop Urania 12-18 februarie 2022. Luna Plină în Leu scoate la suprafață calitățile noastre ascunse și ne ambiţionează. Luna Plină oferă posibilitatea multor zodii de a-și clarifica problemele în dragoste, mai cu seamă zodiile de apă. Acest eveniment astral ne influenţează atât viață personală, cât și cea profesională. Este momentul schimbării.

Luna Plină din zodia Leului ne ajută să vedem elementele negative care stau în calea fericirii și a succesului nostru. Acum ni se oferă șansă de a schimba tot ce ne nemulțumește sau ne împiedică să atingem obiectivele propuse.

Horoscop Urania 12-18 februarie 2022 BERBEC

Tumult sentimental, dorința de a trăi intens și a da curs unor ipostaze de viață cu aer de aventură promițătoare prin provocările care se vor contura pe fondul Lunii Pline în Leu. Mesaje subtile, discrete, dar importante pentru psihicul acestor nativi care se vor bucura, din 18 februarie, de prezența Soarelui în zodia Peștilor care, până pe 20 martie, le va da sugestii interesante, dar și o profitabilă capacitate de izolare de factorii de stres.

Horoscop Urania 12-18 februarie 2022 TAUR

Între 14 februarie și 16 februarie, viață de familie marcată de tensiuni între ei și rudele (părinții) lor care adoptă o conduită rigidă și încearcă să-și impună interesul, voința sau punctul de vedere, tendințe alimentate de influența puternicei Luni Pline în Leu din 16 februarie. În ziua de 18 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor și, până pe 20 martie, va exercita o influență blândă, de temperare a asperităților ivite în relațiile nativilor cu unul sau mai mulți prieteni.

Citeste si Horoscop februarie 2022. Zodiile cele mai norocoase în dragoste. Cine îşi va găsi sufletul pereche, cine va trece la următorul nivel al relaţiei

Horoscop Urania 12-18 februarie 2022 GEMENI

Între 14 februarie și seara zilei de 16 februarie, răstimp marcat de situații speciale prin felul radical în care vor decurge sau îi vor angaja pe Gemeni, ca urmare firească a Lunii Pline în Leu, din 16 februarie, care se va exercita asupra celor două case ale relațiilor interumane, ale relațiilor cu vecinii sau cu frații ori ale relațiilor lor cu reprezentanții diferitelor instituții cu care vor intra în dialog. În ziua de 18 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor și, până pe 20 martie, va da o strălucire aparte vieții profesionale, activităților publice, permițându-le Gemenilor să aibă succes.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro

Citeste si HOROSCOPUL VIEȚII. Află care va fi durata vieții tale în funcție de zodie! Tu ai curaj să afli cât mai ai de trăit?