Horoscop Urania 12 – 18 martie 2022. Zodia care va avea parte de vești excelente! Va avea o săptămână plină de succes!

Urania a dezvăluit horoscopul pentru săptămâna 12-18 martie. Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de surprize în această perioadă.

11 mart. 2022, 13:57
Horoscop Urania 12 – 18 martie 2022. Zodia care va avea parte de vești excelente! Va avea o săptămână plină de succes!

Horoscop Urania 12 – 18 martie 2022. Urania va atențioa pe fiecare zodie de ce va urma în săptămâna acdeasta, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop Urania 12 – 18 martie 2022. Ce au prezis astrele

Berbec – 12 – 18 martie 2022

Zodia Berbec. Berbecii vor dori să tempereze excesele care s-au strecurat în relațiile parteneriale ori să evite confruntările deschise cu persoane dificile cu care, oricât ar discuta, nu vor ajunge la nici o rezoluție.

Interesantă se arată săptămâna viitoare din perspectiva acumulării de vibrații în sectorul casei a XII-a amplificate de Luna Plină în Fecioară, din 18 martie, care le va insufla tuturor nativilor, indiferent de vârstă, impulsul necesar pentru evoluția lor ulterioară de a medita asupra condiției lor actuale și de a ține cont de visurile, dorințele, năzuințele, speranțele și aspirațiile pe care le-au neglijat de-a lungul timpului.

Taur – 12 – 18 martie 2022

Mesaje favorabile sau necesare de la unul sau mai mulți prieteni, șansa de a fi susținuți de un grup de apropiați într-o chestiune de interes public, noroc și protecție de la o persoană în care nativii și-au pus speranța. Important mesaj astral dinspre zodia Vărsătorului, unde se află în tranzit trei planete care funcționează intens, provocator chiar, pentru tot ceea ce ține de prezența nativului în spațiul public, de deciziile luate de acesta sau de felul în care vor face față sarcinilor ce decurg din funcții și răspunderi.

Gemeni – 12 – 18 martie 2022

Zodia Gemeni. Unii Gemeni se vor face remarcați prin autoritatea atitudinii și maturitatea abordării unei controverse. Alte persoane vor fi obligate să se apere, să dea explicații și să-și argumenteze o decizie sau o afirmație importantă în contextul activității pe care o desfășoară. Luna Plină în Fecioară, din 18 martie, va introduce un accent radical pentru viața de familie; mecanisme astrale intense care vin dinspre sectorul ascensiunii și al afirmării socio-profesionale; poate fi vorba de noroc, de o evoluție favorabilă, de un succes, de un premiu, de o numire, de „presă bună”, de simpatia publicului sau a colegilor.

Citeşte întreaga ştire pe Libertatea.

Citește și: Horoscop Urania 5 – 11 martie 2022. Intrarea planetelor Marte şi Venus în Vărsător influenţează relaţiile de prietenie şi vine cu surprize din partea apropiaţilor