Horoscop Urania 16 – 22 aprilie 2022. Luna Plină în Balanţă vine cu emoții puternice. Puterea spirituală pe care o vom avea în această zi va fi deosebită

Principalele evenimente astrologice ale săptămânii 16-22 aprilie 2022 sunt Luna Plină în Balanţă, din 16 aprilie, şi intrarea Soarelui în Taur, pe 20 aprilie.

15 apr. 2022, 15:24
Horoscop Urania 16 – 22 aprilie 2022. Luna Plină în Balanţă vine cu emoții puternice. Puterea spirituală pe care o vom avea în această zi va fi deosebită

Horoscop Urania 16 – 22 aprilie 2022. Luna Plină vine cu emoții puternice, energie și intensitate în relații de orice tip. Astrologii ne sfătuiesc să fim atenți în perioadele de Lună Plină pentru că ne putem simți secați de puteri sau sentimente. Puterea spirituală pe care o vom avea în această zi va fi deosebită.

Soarele în zodia Taur dă căldură sufletească, fermitate şi spirit justiţiar, ambiţie de evoluţie. Totodată, vine cu câştiguri de bani si de bunuri de la părinţi şi rude.

Iată şi previziunile Uraniei pentru fiecare zodie, pentru săptămâna 16 – 22 aprilie 2022:

Horoscop Urania 16 – 22 aprilie 2022 BERBEC

În seara zilei de 16 aprilie, va avea loc Luna Plină Balanță, aspect care va accentua disconfortul relațional. Nu programați întâlniri despre care se poate anticipa că pot degenera în certuri și ostilități ori resentimente. În ziua de 20 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, până pe 21 mai, va susține activitățile practice, inițiativele concrete, efortul fizic necesar pentru a duce la bun sfârșit un angajament profesional, la capătul căruia pot încasa o sumă de bani.

Horoscop Urania 16 – 22 aprilie 2022 TAUR

Între 16 și 17 aprilie, în zorii zilei, starea de sănătate va fi modificată, mai vizibil sau mai discret, pe fondul Lunii Pline în Balanță, din 16 aprilie, care va angaja funcțiile renale și cerebrale și va solicita glandele suprarenale secretoare a unor importanți hormoni. În cazul unor nativi, se poate pune problema transformării modului de desfășurare a activității profesionale curente. În ceea ce priveşte relațiile parteneriale, importantă va fi atitudinea adoptată de Tauri, care vor fi echilibrați, pragmatici, rezistenți la stres sau la presiunile morale care s-ar putea exercita asupra lor, cu atât mai mult cu cât, din 20 aprilie, în acest sector va începe tranzitul Soarelui. Odată intrat în acest semn, Soarele le va da nativilor, până pe 21 mai, energie fizică, suport moral, tărie de caracter și dorință de a întoarce relațiile de orice fel în favoarea lor.

Citeste si Zodii norocoase în următorii 5 ani. Care este semnul astral care dă lovitura pe toate planurile

Horoscop Urania 16 – 22 aprilie 2022 GEMENI

Între 16 și 17 aprilie, în zorii zilei, universul emoțiilor și al sentimentelor va evolua sub impulsurile explicite ale Lunii Pline în Balanță, din 16 aprilie, care va genera efluvii dintre cele mai speciale și contradictorii. Multora dintre cei născuți în zodia Gemenilor aceste fluctuații afective nu le vor face plăcere și nu le vor conveni nici în formă, nici în conținut, pentru că li se vor părea că îi expun prea mult în fața celor apropiați sau a străinilor care pot afla, în aceste condiții, prea multe lucruri despre ceea ce simt sau trăiesc în plan sentimental. Consolidare organică și psihică a tuturor nativilor prin control riguros al modului de viață, al tratamentului, al terapiilor necesare.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro

Citeste si Cele cinci zodii care au noroc la bani până la sfârşitul lunii aprilie. Miros foarte uşor oportunităţile şi nu le lasă să scape