Horoscop Urania 16-22 iulie 2022. Soarele în Leu vine cu multă energie şi ne stimulează manifestările sentimentale. Este cel mai potrivit moment să strălucim!

Principalul eveniment astrologic al săptămânii 16-22 iulie 2022 este intrarea Soarelui în zodia Leu, aspect care va influenţa puternic fiecare zodie. Totodată, Soarele în Leu ne va stimula manifestările sentimentale și creativitatea.

15 iul. 2022, 16:42
Horoscop Urania 16-22 iulie 2022. Soarele în Leu vine cu multă energie şi ne stimulează manifestările sentimentale. Este cel mai potrivit moment să strălucim!

Horoscop Urania 16-22 iulie 2022. Leul este locul unde Soarele este acasă și are energia extrem de confortabilă în această zodie, impulsionându-ne pe toţi să strălucim!

Horoscop Urania 16-22 iulie 2022 BERBEC

Între 18 iulie și seara zilei de 20 iulie, Luna va tranzita zodia Berbecului și le va da Berbecilor un plus de energie, de motivație și capacitate de mobilizare rapidă pentru rezolvarea unei teme de viață. În ziua de 19 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 4 august, va străbate casa a V-a a sentimentelor, a emoțiilor și a relațiilor cu copiii lor, introducând dorința de a demonstra cine sunt și ce valoare au.

Din 22 iulie, Soarele va intra în zodia Leului și, până pe 23 august, va influenţa puternic casa relațiilor sentimentale, introducând o notă de efervescență afectivă.

Horoscop Urania 16-22 iulie 2022 TAUR

Taurii pot trăi perioade mai puțin armonice sau chiar dezarmante, născute din amintiri dezagreabile, din constatări nemulțumitoare, din concluziile care vor sublinia niște deficiențe, niște limite personale sau niște ostilități care vin de la oameni, de la instituții ori de la conjunctura generală actuală. În ziua de 19 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 4 august, va străbate sectorul relațiilor de familie și al treburilor domestice și le va impune unora nevoia de a acționa cu fermitate sau de a-și asuma greul unor decizii pentru care părinții nu au resursele necesare să le susțină.

La sfârșitul zilei de 22 iulie, Soarele va intra în zodia Leului și, până pe 23 august, va marca relația nativilor cu tatăl sau cu unul dintre părinți (autoritate, emancipare).

Citeste si Horoscop special. Saturn retrograd in Varsator! Ce EFECTE genereaza asupra fiecarei zodii

Horoscop Urania 16-22 iulie 2022 GEMENI

Între 18 iulie și seara zilei de 20 iulie, neînțelegeri minore, controverse cu unul sau mai mulți prieteni în contextul unei activități comune care trece prin momente delicate din cauza proastei ei gestionări de către un apropiat de-al Gemenilor. În ziua de 19 iulie, Mercur va intra în zodia Leului și, până pe 4 august, va străbate casa a III-a a comunicării, făcându-i pe unii nativi să devină autoritari și chiar mânați de orgoliul opiniilor lor în discuțiile cu personaje importante în ierarhia mediului lor profesional.

La sfârșitul zilei de 22 iulie, Soarele va intra în zodia Leului și, până pe 23 august, va marca prin influența sa același sector al comunicării, dându-le unora dintre Gemeni șansa notorietății și a succesului în activitatea curentă.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro

Citeste si Horoscop financiar. „Banul NU e ochiul dracului”. Cum stau zodiile cu cardul până la finalul lunii