Horoscop Urania 17-23 aprilie 2021. Mercur aduce mici războaie casnice. Previziuni complete

Soarele și Mercur vor intra în zodia Taurului iar Marte, în zodia Racului. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 17 - 23 aprilie 2021 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

16 apr. 2021, 15:08
Horoscop Urania 17-23 aprilie 2021. Mercur aduce mici războaie casnice. Previziuni complete

Horoscop Urania 17-23 aprilie 2021 Berbec

În ziua de 17 aprilie, disponibilitate spre dialog, conversații, întrevederi cu funcționarii statului; nevoie resimţită acut de câte un nativ de a se documenta, de a-și completa informațiile pe o temă importantă. Între 17 aprilie, după ora 22:26, și dimineața zilei de 20 aprilie, în ciuda demersurilor, activitățile legate de statutul unei case, de o chestiune imobiliară/funciară nu se vor epuiza și nici nu se vor rezolva, în plus, din 23 aprilie, când Marte va intra în zodia Racului și, până pe 11 iunie, se vor impune ipostaze noi: agitație, enervare, muncă pentru a duce la bun sfârșit o chestiune domestică (obligația de a face față schimbărilor de domiciliu, de locație) ceea ce presupune ca Berbecii vor trebui să facă și un efort în plus de adaptare impus de noile aspecte de viață de familie sau de statut patrimonial.

În dimineaţa zilei de 19 aprilie, Mercur va intra în zodia Taurului și, până pe 4 mai, va susţine toate soluțiile intuite de către nativi în vederea ameliorării sau consolidării unui statut salarial ori pentru a obține un venit suplimentar. În seara zilei de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, pentru o lună, va introduce un accent vizibil în privința felului în care nativii se vor raporta la venituri, la câștiguri,la cheltuieli sau la efortul recompensat. Nota generală va fi cea de responsabilitate și de acceptare a “înhămării” lor la o activitate care le va permite să-și sporească veniturile sau pentru a câștiga o sumă de bani cu statut de rezervă (bani albi, pentru zile negre).

Între 20 aprilie, după ora 09:11, și după-amiaza zilei de 22 aprilie, disponibilitate pentru activități sportive, pentru mișcare, antrenamente, relaxare activă în natură. Între 22 aprilie, după ora 16:09, și 23 aprilie, plictiseală, muncă, rutină, monotonie existenţială; posibile întâmplări de mică importanță care-i pot face pe Berbeci să-i comenteze critic sau cu dezamăgire pe unii oameni și faptele lor.

Horoscop Mariana Cojocaru. Cumpene karmice în weekend legate de amor şi sănătate
Horoscop Urania 17-23 aprilie 2021 Taur

În ziua de 17 aprilie, informații și vești privitoare la o stare de lucruri în plan financiar. Între 17 aprilie, după ora 22:26, și dimineața zilei de 20 aprilie, știri în fața cărora nativul pare a fi vulnerabil pentru că acestea vor avea darul să producă o impresie puternică asupra lui. În dimineaţa zilei de 19 aprilie, Mercur va intra în zodia Taurului și, până pe 4 mai, va intensifica gândirea pragmatică, interesul pentru latura materială a vieţii și le va da, celor care vor fi obligați să se exprime pe teme delicate sau în împrejurări cu tentă conflictuală, destul de mult echilibru și cumpătare.

În seara zilei de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, timp de o lună, le va da celor născuți în acest semn, importante resurse de energie, ceea ce se va observa în atitudinea lor față de muncă, în general, și față de activitățile practice: metodă, răbdare, hărnicie, spirit ordonat, dorință de a progresa prin inițiative temeinice și respingerea improvizaţiei sau a hazardului. Între 20 aprilie, după ora 09:11, și după-amiaza zilei de 22 aprilie, urgențele domestice le pot complica viața, interferându-se cu responsabilitățile publice sau cu o viață personală supraîncărcată de îndatoriri.

Între 22 aprilie, după ora 16:09, și 23 aprilie, tendința de a privi cu luciditate și măsură relațiile de prietenie și de a nu se iluziona cu privire la calitățile unei persoane dragi, apropiate lor. Din 23 aprilie, când Marte va intra în zodia Racului și, până pe 11 iunie, Taurii vor avea motive de agitație: testări, verificări care se apropie sau examene al căror program de susținere se va modifica și le va da modul de viață curent peste cap. Marte va accentua antipatiile, generând discuții în contradictoriu cu frații, cu vecinii sau cu persoanele întâlnite ocazional, în diferite împrejurări (vizite, călătorii, excursii, ședințe).

Horoscop Cassandra. Sfârşitul de săptămână aduce fluturi în stomac şi cumpene financiare
Horoscop Urania 17-23 aprilie 2021 Gemeni

În ziua de 17 aprilie, Gemenii vor da dovadă de flexibilitate mentală și intelectuală, vor fi deschiși informațiilor, noutăților, propunerilor și schimburilor de idei. Între 17 aprilie, după ora 22:26, și dimineața zilei de 20 aprilie, analiză atentă a stării lor financiare actuale precum și a perspectivelor care se conturează pe fondul unor informații sau decizii posibile la locul de muncă.

În dimineaţa zilei de 19 aprilie, Mercur va intra în zodia Taurului și, până pe 4 mai, va contribui la menținerea stării de echilibru interior al nativilor. Posibile informații venite/obținute pe căi discrete sau în împrejurări speciale. În seara zilei de 19 aprilie, Soarele va intra în zodia Taurului și, timp de o lună, va traversa casa a XII-a, acolo unde se manifestă în chip voalat, niște mecanisme ce privesc starea de sănătate a Gemenilor. Soarele le va da echilibru și putere de refacere după afecțiuni curente. Acumularea de cinci posturi astrale pe sectorul Taurului le-ar putea influența deciziile cu privire la locul de muncă, făcând-i mai greu de convins de contrariul celor considerate de ei a fi un adevăr, o normalitate sau o soluție (capacitate redusă de a se plia pe provocările momentului).

Între 20 aprilie, după ora 09:11, și după-amiaza zilei de 22 aprilie, posibile situații în care nativii vor trebuie să tranșeze adevărul și să ia atitudine față de unele derapaje ale anturajului (bârfe, calomnii, afirmații neadevărate, relatări tendențioase, critici). Între 22 aprilie, după ora 16:09, și 23 aprilie, treburi în gospodărie; activități practice alături de membrii familiei (ajutor în casă, în grădină, în livadă sau pe terenurile cultivate). În ziua de 23 aprilie, Marte va intra în zodia Racului și, până pe 11 iunie, va genera destule motive de nemulţumire și îngrijorare cu privire la una sau la mai multe chestiuni bănești, la câștigurile obișnuite sau la cheltuielile pe care ar trebui să le facă.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro