Horoscop Urania 17-23 decembrie 2022. Luna Nouă în Capricorn vine cu noi începuturi. Probleme mai vechi îşi vor afla rezolvarea

Principalul eveniment astrologic al săptămânii care urmează este formarea Lunii Noi în Capricorn, pe data de 23 decembrie 2022. Luna Nouă aduce începuturi proaspete, suntem plini de energie și de speranță.

16 dec. 2022, 17:18
Horoscop Urania 17-23 decembrie 2022. Luna Nouă în Capricorn vine cu noi începuturi. Probleme mai vechi îşi vor afla rezolvarea

Horoscop Urania 17-23 decembrie 2022. Luna Noua în Capricorn este un prilej deosebit pentru a stabili și a începe să lucrezi la rezoluțiile legate de carieră și de activitatea financiară. Este un eveniment astrologic care trebuie întâmpinat cu răbdare și cu persistență, și astfel nimic nu îți va mai sta în cale.

În rândurile următoare, Urania ne spune cum vor fi zodiile influenţate de acest aspect astrologic.

Horoscop Urania 17-23 decembrie 2022 BERBEC

Pe 20 decembrie, Jupiter va intra în zodia Berbecului și, până pe 16 mai 2023, va tranzita sectorul casei I a personalității acestor nativi, dându-le o mare dorință de așezare corectă a nativului în propriul lor destin.

Luna Nouă în Capricorn, din 23 decembrie, le va da o „largă respirație astrală”. Cei născuți în Berbec trebuie să țină cont de cele zece cuadraturi care vor funcționa între casa personalității și cea a afirmării în plan personal, context în care se pot acutiza situații greu de ignorat, pentru că ele vor pune probleme esențiale de viață (ambiție, capacitate de acțiune).

Citeste si Horoscop ianuarie. Zodiile care încep pe cai mari 2023. Norocul dă peste 5 nativi

Horoscop Urania 17-23 decembrie 2022 TAUR

Între 19 decembrie, după ora 5:31′, și dimineața zilei de 21 decembrie, relațiile parteneriale se pot complica, dându-le nativilor impresia că „ceva nu merge cum trebuie”, făcându-i să intre la bănuieli și îndemnându-i să verifice pe toată lumea implicată direct sau tangențial în respectiva temă pentru un plus de informații sau opinii.

Grație Lunii Noi în Capricorn, din 23 decembrie, este posibil ca o serie de idei disparate să se ordoneze în jurul unei teme centrale, conturându-le Taurilor o posibilă direcție ce ar trebui sau ar putea fi abordată cu justificare, nu numai cu speranță.

Citeste si Ce trebuie să facă nativii din zodii care „au cununiile legate” pentru a-și întâlni sufletul pereche

Horoscop Urania 17-23 decembrie 2022 GEMENI

Pe 20 decembrie, Jupiter va intra în zodia Berbecului și, până pe 16 mai 2023, va tranzita sectorul relațiilor de prietenie, cărora le va imprima un parcurs vehement. Între 21 decembrie, după ora 9:13′, și 23 decembrie dimineața, relațiile parteneriale vor cunoaște o reală eliberare de stresul conflictelor verbale pe fondul intrării Soarelui în zodia Capricornului.

Luna Nouă în Capricorn, din 23 decembrie, va fixa niște repere de care trebuie să se țină seama în rezolvarea problemelor mai vechi ori în abordarea temelor de viață personală, unde va fi vorba de bani, bunuri și avantaje ce li se cuvin.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro