Horoscop Urania 17-23 februarie: Un cadou schimbă săptămâna unor zodii, singurătate afectivă pentru aletele. Previziunile săptămânii

Previziuni astrologice pentru perioada 17-23 februarie. Soarele şi Mercur vor intra în aceeaşi zi în zodia Peştilor.

16 feb. 2018, 17:17
Horoscop Urania 17-23 februarie: Un cadou schimbă săptămâna unor zodii, singurătate afectivă pentru aletele. Previziunile săptămânii

BERBEC

Între 17 și 18 februarie, la prânz, univers interior încărcat de sentimente născute din amintiri, evocări. Berbecii se vor simți copleșiți de mulțimea trăirilor care par să-i țină în loc, mai ales că, structural, ei nu sunt niște ființe care să se simtă în largul lor în vecinătatea emoțiilor. Pe 18 februarie, Soarele și Mercur vor intra în zodia Peștilor, în chiar această casă a XII-a a lucrurilor necunoscute, a enigmelor, dar și a bolilor lungi și cronice. Din acest motiv, acest sector va fi suprasolicitat nu doar în perioada amintită, ci și în următoarele săptămâni, ceea ce va crea un peisaj astral aparte, în care, vor nu vor, Berbecii vor fi obligați să-și ducă existența cotidiană. Între 18 februarie, după ora 14:05, și 20 februarie seara, nativii vor fi mai motivați, mai plini de energie, dar și mai nervoși. Unele persoane vor fi tentate să forțeze cursul firesc al evenimentelor, pentru a obține mai repede ceea ce-și doresc. Între 20 februarie, după ora 21:12, și începutul zilei de 23 februarie, preocupări bănești curente, provocate de nevoia de a păstra un echilibru între plăți și venituri sau din dorința de a preveni unele păcăleli. Pe 23 februarie, după ora 2:08, dialoguri intense cu oameni și instituții din străinătate, șansa de a face deplasări de scurtă durată în țară și străinătate. Uneori însă, aceste schimburi de idei și informații pot naște mici controverse, dispute sau divergențe de opinii. Alteori, Berbecii pot dezvolta un sentiment de intoleranță sau de antipatie față de persoanele cu care intră ocazional în contact. Rămân valabile vechile nemulțumiri sau neîmpliniri legate de regimul profesiei, al muncii și al imaginii publice. O observație: nu sunt indicate “visele” legate de o promisă sau dorită stare de bine financiar: nu se vor îmbogăți peste noapte și nici nu vor moșteni ceea ce speră în sufletul lor.

Taur

Între 17 și 18 februarie, la prânz, Taurii vor simți nevoia să se afle în preajma prietenilor pentru “confirmări afective”. Din nevoia de a fi în largul lor, degajați și deloc crispați, ei vor căuta tovărășia persoanelor cu care pot discuta deschis. Din18 februarie, datorită intrării Soarelui și a planetei Mercur în casa a XI-a, context astral favorabil relațiilor de prietenie, care se va epuiza peste trei-patru săptămâni. Între 18 februarie, după ora 14:05, și 20 februarie seara, agitație, neliniște, nervozitate cu sau fără un motiv real. Posibile dureri de cap, tulburări de vedere trecătoare, insomnii. Între 20 februarie, după ora 21:12, și începutul zilei de 23 februarie, disfuncțiile parteneriale se acutizează. Taurii pot intra în conflicte ca efect al animozităților mai vechi (de doisprezece, nouă, șase sau trei ani încoace). De aceea, ieșirile unora vor avea aspectul unor răfuieli mai vechi sau ale unor răzbunări îndelung ticluite, dar, în actuala etapă, va fi posibilă doar identificarea, nu și rezolvarea lor. Atenție majoră cu privire la impactul direct al acestor ostilități asupra renumelui și credibilității nativului. Etapă delicată din punct de vedere procesual. Din 23 februarie, după ora 2:08, dialoguri pe teme bănești, schimburi de idei, explicații cerute sau date unor reprezentanți oficiali cu privire la statutul lor material bănesc sau patrimonial. Nota generală a săptămânii viitoare va fi dată de aspectele vulnerabile, duplicitare, care se pot țese între Tauri și persoanele cu care aceștia au relații bănești personale (nu de afaceri). A doua notă generală este adusă de Jupiter, plasat în opoziție cu casa I a Taurilor, care va permite, cu sau fără voia acestora, cu sau fără știrea lor, un lanț de intrigi și de urzeli relaționale, specifice zodiei Scorpionului pe care o traversează, pierzându-și, astfel, rolul și capacitatea de Mare Benefic. 

Gemeni

Între 17 și 18 februarie, la prânz, ipostaze publice favorabile în funcție de vârsta și rolul social sau profesional jucat de nativii din Pești. Nota generală este de succes la public, de imagine favorabilă, de comentarii sau, cum se spune în jargon, de “presă” bună, admirație, simpatie din partea publicului țintit (elevi, studenți, spectatori, auditoriul unei întruniri oficiale) sau a opiniei publice. Din 18 februarie, când Soarele și Mercur vor intra în zodia Peștilor, casa a X-a se încarcă cu ipostaze suplimentare (debut de succes, afirmare, numire într-o funcție, premiu, recompensă). Între 18 februarie, după ora 14:05, și 20 februarie seara, relațiile cu prietenii vor fi dinamice, intense, dar, uneori, între nativi și cunoscuții lor se pot ivi situații mai “aspre”, care vor pune prietenia lor la încercare. Vina ar putea veni din partea Gemenilor, care vor fi prea vocali, prea insistenți sau vor adopta un comportament dominator. Între 20 februarie, după ora 21:12, și începutul zilei de 23 februarie, Gemenii vor manifesta tendința de a se retrage în universul lor interior, de a se domoli temperamental, de a nu mai reacționa năvalnic și de a se odihni. Unii vor fi obosiți de solicitările din ultima vreme și vor dori să-și recupereze forțele risipite, de multe ori, în chip disproporționat, pe fleacuri. Axa celor două case ale sănătății va fi pusă la încercare în aceste zile pe sectorul endocrin, imunitar, genital sau urinar, ceea ce, ca tendință astrală, nu este o noutate, dar acum, din cauza tranzitului Lunii prin zodia Taurului și respectiv a casei a XII-a, vulnerabilitățile organice ale sectoarelor amintite pot genera stări trecătoare sau mai deranjante. Din 23 februarie, după ora 2:08, Gemenii se vor simți mai bine, vor fi din nou într-o bună formă mentală și intelectuală, abordând chestiunile cotidiene cu umor și detașare, găsind rezolvări rapide, la tot pasul.

Rac

Între 17 și 18 februarie, la prânz, uriașă încărcătură astrală pe casa a IX-a, ceea ce, în principiu, nu este rău, dacă ținem cont de specificul acestei zodii, de Apă, care va intra în armonie cu planetele, în tranzit prin Pești, alt semn de Apă, în condițiile în care, din 18 februarie, în acest sector vor intra Soarele și Mercur. Racii se vor dedica preocupărilor morale, religioase sau juridice. Vor fi însă și nativi de-a dreptul acaparați de problematica naturii umane, de capacitatea de a găsi o rezolvare corectă sau armonică chestiunilor de conștiință care îi macină sau care îi împiedică să ia o decizie clară într-o privință. Opțiunile lor vor fi îngreunate de întoarcerea pe toate fețele a unei situații anume. Dacă problemele de muncă, de imagine publică, de carieră ori de debușeu socio-profesional se vor rezolva mai repede, cele sentimentale vor să fie confuze și greu de limpezit. Între 18 februarie, după ora 14:05, și 20 februarie seara, chiar ipostazele publice sau profesionale pe care le invocăm vor juca un rol important. Racii vor fi puși în situația de a decide repede, de a acționa pe moment, iar intuiția lor va beneficia de influxurile dinspre zodia Peștilor, care îi vor susține. Între 20 februarie, după ora 21:12, și începutul zilei de 23 februarie, relațiile cu prietenii pot evolua aparent normal, dar unele cuvinte, afirmații, explicații, informații, comportamente, gesturi, atitudini ale acelora îi pot pune pe gânduri, obligându-i să fie mai atenți, pe viitor, cu acele persoane ori să-și dozeze entuziasmul și încrederea. Din 23 februarie, după ora 2:08, axa celor două case ale sănătății ar putea ridica una sau mai multe situații de moment deranjante (durere resimțită la un braț sau la un picior din cauze osoase, musculare, vasculare sau limfatice ori nervoase). Nu este exclus riscul de accidente sub forma unei entorse, fracturi, luxații.

Leu

Între 17 și 18 februarie, la prânz, motiv de bucurie provocat de un cadou, o situație favorabilă lor din punct de vedere material; posibile donații, acte între vii, testamente, moștenire, ieșiri din indiviziune, valorificarea inteligentă a unor bunuri patrimoniale. Din 18 februarie, când Soarele și Mercur vor intra în zodia Peștilor, aceste ipostaze se vor intensifica, unele luând aspectul fericit și oarecum incredibil de “vis împlinit”, de proiect important realizat prin intervenția cuiva (persoană sau instituție) în segmentulcheie necesar materializării lui. Între 18 februarie, după ora 14:05, și 20 februarie seara, Leii se vor înfuria sau se vor ambiționa și își vor propune să demonstreze ceva, cuiva. Greu de precizat de unde va veni provocarea; cert este că Leii își vor mobiliza toate resursele și vor acționa neașteptat de repede, luându-i pe cei vizați prin surprindere, prin forța de atracție rapidă. Combativitatea lor va fi la cote mari, nativii neezitând să riște, măcar de dragul spectacolului. Între 20 februarie, după ora 21:12, și începutul zilei de 23 februarie, Leii se vor tempera brusc și, în contradicție cu felul în care “au scos flăcări” zilele anterioare, acum, vor surprinde asistența printr-o prudență de-a dreptul suspectă, supraveghind o persoană sau o situație asemenea animalului (care dă numele zodiei lor) care pândește victima ce urmează să fie hrana lui viitoare. Din 23 februarie, după ora 2:08, se vor înmulți momentele când Leii se vor ocupa de vizite, întâlniri, conversații, consultări. Relațiile afective vor fi mai tumultuoase și mai radicale, evoluând pe muchia fină a unei despărțiri iminente. Rămân active tendințele manifestate în săptămânile anterioare: cheful de aventură, plăcerea “senzațiilor tari”, disconfort familial sau doar casnic/gospodăresc și problemele de sănătate legate de sistemul osos, piele ori de metabolism.

Fecioară

Între 17 și 18 februarie, la prânz, casa a VII-a a relațiilor parteneriale devine un loc important pe harta cerului de naștere al acestor nativi care vor putea să repare multe dintre aspectele stricate de conflictele anterioare sau de cursul destabilizator al evenimentelor exterioare. Din18 februarie, când Soarele și Mercur vor intra în zodia Peștilor, posibilitatea să discute cu calm, să ajungă la o înțelegere atât cu partenerul de viață sau de afaceri, cât și cu rivalii sau dușmanii lor. Acest context avantajos se va reflecta și în felul în care vor decurge ostilitățile între ei și persoanele aflate în anchetă, cercetare, proces. Fecioarele vor reuși să demonstreze cu lux de amănunte detaliile care vor arăta adevărul despre situația pusă în discuție și despre rolul lor în acea ipostază. Este un moment când se pot discuta clauzele unui contract, se pot semna acte și înțelegeri, se pot vinde sau cumpă- ra părți devenite disponibile prin plecarea/ renunțarea cuiva (acțiuni, active, etc.). Acest context astral avantajos se va menține cu mici fluctuații de intensitate trei-patru săptămâni de-acum încolo. Între 18 februarie, după ora 14:05, și 20 februarie seara, ambiție sau chiar cramponare cu privire la o chestiune materială/bănească. Idei ciudate, pe post de soluții (utopice!), le vor trece prin minte. Între 20 februarie, după ora 21:12, și începutul zilei de 23 februarie, moment al cumpătării, al analizei și al calculelor făcute în cunoștință de cauză sau care trebuie să se informeze sau să mediteze. Nu puneți la inimă acuzațiile nefondate sau exprimările jignitoare ale persoanelor care, prin asta, vor să vă destabilizeze. Pe 23 februarie, după ora 2:08, condiții impuse din afară sau induse de natura funcției și a meseriei care îi obligă să facă unele sacrificii de viață personală. Singurătate afectivă sau izolare de factorii care le tulbură prea tare sufletul. 

Citește toate zodiile pe pagina Horoscop Urania.