Horoscop Urania 19-25 decembrie 2020. Febra Sărbătorilor de iarnă cuprinde toate zodiile

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 19 - 25 decembrie 2020 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

18 dec. 2020, 14:15
Horoscop Urania 19-25 decembrie 2020. Febra Sărbătorilor de iarnă cuprinde toate zodiile

Horoscop Urania 19-25 decembrie 2020.

În prima parte a zilei de 19 decembrie, posibilă stare de neliniște interioară. Tot pe 19 decembrie, Jupiter va intra în zodia Vărsătorului și se va alătura planetei Saturn.

Horoscop Urania 19-25 decembrie 2020 Berbec

În prima parte a zilei de 19 decembrie, ipostaze stranii generate de ostilitatea sau de opoziția pe care un prieten al nativilor o va face la o soluție sau la o propunere de-a lor. Între 19 decembrie după ora 14:39, și începutul zilei de 22 decembrie, univers plin de mistere care par a se dezvălui ori care dau semnale, mai mult sau mai puțin evidente, că ceva important se va petrece în viața celor născuți în Berbec. Impact al tranzitelor momentului asupra gândurilor și trăirilor lor. Pe 19 decembrie, Jupiter va intra în zodia Vărsătorului, pe care o va tranzita, până pe 29 decembrie 2021, în două etape, separate de o perioadă în care planeta se va afla în zodia Peștilor. El își va exercita influența asupra relațiilor de prietenie chiar din primele zile, atrăgând atenția nativilor asupra unei situații în neregulă ce trebuie grabnic soluționată.

La începutul zilei de 21 decembrie, Mercur va intra în zodia Capricornului, plasându-se, până pe 8 ianuarie 2021, în casa a X-a a puterii și a imaginii publice, punându-i pe cei născuți în Berbec în situația de a-și reevalua activitatea profesională, ideile și metodele cu care se prezintă în public sau în fața colegilor și a colaboratorilor. Pe 21 decembrie, la prânz, Soarele va intra în zodia Capricornului și, până pe 19 ianuarie 2021, le va da tuturor celor care au funcții, răspundere, autoritate în domeniul profesional și misiuni speciale de gestionat coerență și tărie de caracter ori metodă și răbdare. Soarele îi va ajuta pe cei atacați de colegi sau șubreziți în statutul lor de împrejurări să-și păstreze locul și rolul în instituția (structura) în care își desfășoară, în prezent, activitatea.

Între 22 decembrie, după ora 0:33, și 24 decembrie la prânz, răstimp plin de energie, de motivație și de hărnicie. Între 24 decembrie, după ora 12:56, și 25 decembrie, Berbecii se vor ocupa de o încurcătură financiară sau de o situație bănească complicată.

Horoscop Urania 19-25 decembrie 2020 Taur 

În prima parte a zilei de 19 decembrie, situații speciale care îl pot enerva sau îngrijora pe câte un Taur. În această zi, Jupiter va intra în zodia Vărsătorului, pe care o va tranzita, până pe 29 decembrie 2021, în două etape, separate de o perioadă în care el se va afla în zodia Peștilor. Pe fond, este vorba de un sprijin și de o importantă șansă, un fel de „salt” profesional sau de afirmarea în condiții mai puțin obișnuite, ceea ce îi poate aduce unui nativ încrederea celorlalți.

Între 19 decembrie, după ora 14:39, și începutul zilei de 22 decembrie, ipostaze plăcute, agreabile, născute din dialogul sau prin participarea nativului alături de un prieten la activități utile, nobile, generoase, filantropice sau culturale care vor fi bine primite. La începutul zilei de 21 decembrie, Mercur va intra în zodia Capricornului și le va da Taurilor, până pe 8 ianuarie 2021, seriozitate și maturitate în gândire ori abilitatea de a evalua corect o împrejurare. Moment (cam scurt!) bun pentru studiu, pentru acumularea de informații utile în plan profesional, pentru maturizarea sub semnul unui model uman de excepție.

Horoscop Urania 19-25 decembrie 2020. Pe 21 decembrie, la prânz, Soarele va intra în zodia Capricornului, pe care o va tranzita până pe 19 ianuarie 2021. Prezența Soarelui în casa a IX-a a conștiinței și a atașamentelor superioare va avea rostul să-i facă pe nativi să se concentreze pe o temă de viață (învățătură, profesie, ascensiune, perfecționare) actuală, să identifice mijloacele reale, nu doar visate sau sperate și să le pună în practică. Modelare a universului personal de idei, principii și intenții prin seriozitate, prin dedicare unei cauze sau prin maturizare. Între 22 decembrie, după ora 0:33, și 24 decembrie la prânz, stare interioară marcată de neliniște și agitație (insomnie). Între 24 decembrie, după ora 12:56, și 25 decembrie, echilibru fizic, stabilitate emoțională, răbdare și metodă.

CASTIGATOR X FACTOR 2020. Surpriză uriaşă, cum s-a votat în Finala X Factor 2020

Horoscop săptămânal Gemeni – 19 – 25 decembrie

În prima parte a zilei de 19 decembrie, motive de uimire, dar și de respingere a unei situații cu care Gemenii nu vor să aibă de-a face. Pe 19 decembrie, Jupiter va intra în zodia Vărsătorului, pe care o va tranzita, până pe 29 decembrie 2021, în două etape, separate de o perioadă în care Jupiter se va afla în zodia Peștilor. Planeta le va permite celor care doresc să-și schimbe viața să găsească cadrul legal sau instituțional necesar pentru a-și transpune dorințele în faptă. Posibilă abandonare unor studii în favoarea altor discipline sau schimbare a profesiei, ceea ce va presupune și nevoia unei noi calificări. Între 19 decembrie, după ora 14:39, și începutul zilei de 22 decembrie, perioadă în care nativii pot strânge încredere, simpatie, admirație publică, mai ales dacă exercită meserii în domeniul cultural, artistic sau interpretativ. La începutul zilei de 21 decembrie, Mercur va intra în zodia Capricornului; până pe 8 ianuarie 2021, el va susține preocupările legate de bunurile sau de avantajele materiale ce trebuie conservate, primite sau atribuite. Nota generală va fi dată de discuțiile care nu le vor oferi o rezolvare pe calea înțelegerii de bunăvoie pentru că se vor ridica condiții greu de acceptat, piedici de natură instituțională, întârzieri mai mult sau mai puțin justificate. Pe 21 decembrie, la prânz, Soarele va intra în zodia Capricornului și, până pe 19 ianuarie 2021, va introduce o preocupare nouă, legată de nevoia ca o instituție să decidă dreptul nativilor de proprietate sau de uzufruct asupra unor bunuri. Între 22 decembrie, după ora 0:33, și 24 decembrie la prânz, posibile confruntări verbale ori dispute cu unul sau mai mulți prieteni. Între 24 decembrie, după ora 12:56, și 25 decembrie, reacții ciudate la ofertele sau la soluțiile rezonabile (criză de încăpățânare), posibile mai cu seamă în seara de 24 și noaptea de 25 decembrie, pe fondul unei combinații astrale intense.

Horoscop săptămânal Fecioară – 19 – 25 decembrie

În prima parte a zilei de 19 decembrie, posibilă neliniște ori iritare și nervozitate. În aceeași zi, Jupiter va intra în zodia Vărsătorului, pe care o va tranzita până pe 29 decembrie 2021; el se va alătura planetei Saturn și împreună vor da primele semne ale schimbărilor care se vor petrece, de-acum încolo, în sectorul sănătății. Va fi nevoie de grijă față de fiziologia axei cerebro-vasculare și cardiace pentru că, în acest sector, vor opera două planete cu o influență majoră, dar contradictorie. În planul muncii, mecanismele ce privesc justiția vor intra în contradicție cu deciziile „conducerii” unor instituții, ceea ce se va reflecta dizarmonic și neconvenabil în viața profesională a celor născuți în Fecioară.

Între 19 decembrie, după ora 14:39, și începutul zilei de 22 decembrie, relații parteneriale comode, dialog agreabil cu persoanele cu care nativii se află într-o legătură contractuală. La începutul zilei de 21 decembrie, Mercur va intra în zodia Capricornului, plasându-se, până pe 8 ianuarie 2021, în sectorul sentimentelor și al relațiilor afective. Relațiile între părinți și copii vor sta sub semnul blocajelor emoționale, al incapacității celor maturi de a identifica motivația reală a situațiilor cu care se confruntă copiii lor. Pe 21 decembrie, la prânz, Soarele va intra în zodia Capricornului și, până pe 19 ianuarie 2021, va introduce o notă puternică de cerebralitate, de exigență și de spirit critic față de proiectele care presupun valorificarea unui talent și exploatarea unor însușiri personale.

Între 22 decembrie, după ora 0:33, și 24 decembrie la prânz, eforturi pentru a obține bani, o susținere financiară sau a reglementa o chestiune patrimonială ce va inflama spiritele cointeresate. Între 24 decembrie, după ora 12:56, și 25 decembrie, erori de evaluare, gândire viciată de subiectivismul stărilor de spirit născute din constatări dezamăgitoare.

Citeşte întreaga ştire pe libertatea.ro