Horoscop Urania 19 – 25 martie 2022. Soarele în Berbec vine cu schimbări radicale de atitudine şi cu situaţii încărcate de disconfort

Pe toată durata în care Soarele se află în Berbec suntem mai motivaţi de dorinţa de a cuceri, în orice domeniu sau aspect al vieţii.

18 mart. 2022, 13:26
Horoscop Urania 19 – 25 martie 2022. Soarele în Berbec vine cu schimbări radicale de atitudine şi cu situaţii încărcate de disconfort

Horoscop Urania 19 – 25 martie 2022. Soarele în semnul Berbecului ne face mai impulsivi şi ne amplifică dorinţa de a iniţia activităţi, proiecte şi acţiuni. Cu toţi vom resimţi una dintre principalele trăsături ale Berbecului, căruia îi place să-şi evidenţieze propriile realizări.

Horoscop Urania 19 – 25 martie 2022 BERBEC

Perioada cuprinsă între 19 şi 25 martie este marcată de provocări în plan partenerial, dialoguri complicate de reacțiile mult prea personale ale nativilor sau ale interlocutorilor, situații încărcate de disconfort din cauza faptului că, în ziua de 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului și, până pe 20 aprilie, le va da nativilor un sprijin real, energetic și motivațional. Astfel, Berbecii vor fi plini de entuziasm, de inițiativă, vor avea idei noi, interesante şi mai ales vor dori să se rupă de trecut în chipul cel mai clar.

Dorință de înnoire, dar și de uitare a secvențelor din trecutul lor, mai apropiat sau mai îndepărtat, care le provoacă numai tristețe sau nemulțumire, ceea ce, pe fond, este o atitudine constructivă.

Citeste si Dorinţele ascunse ale zodiilor. La ce visează în secret fiecare semn zodiacal

Horoscop Urania 19 – 25 martie 2022 TAUR

În ziua de 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului şi va permite, până pe 20 aprilie, o puternică schimbare de atitudine. Taurii vor fi mai motivați, capabili să abordeze aspectele de viață personală pe care au evitat să le conștientizeze sau să le rezolve. Dorința de a proceda la unele schimbări de atitudine și de comportament în urma constatării aspectelor șubrede din conduita sau mentalitatea lor.

Relațiile parteneriale vor fi marcate de stinghereală în comunicare. Vor apărea unele resentimente care pot genera, în funcție de vârsta și de structura fiecăruia, inhibiții sau revoltă.

Horoscop Urania 19 – 25 martie 2022 GEMENI

În ziua de 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului și, până pe 20 aprilie, le va da nativilor impulsuri speciale care vor modela relațiile lor de prietenie. În funcție de vechimea, de locul și de rolul lor în viața nativilor, Gemenii vor supune unele persoane apropiate unui „tir modelator”, cerându-le să-și schimbe atitudinea dacă vor să rămână prietenii lor. Această tendință va fi însă una riscantă, pentru că le va da nativilor curajul să rupă o relație prea repede, fără regrete și fără să dea prea multe explicații, ca o demonstrație de forță.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro

Citeste si Cea mai rea lună din an pentru fiecare zodie. Voropchievici anunţă cumpenele din 2022