Horoscop Urania 19-25 septembrie 2020. Soarele în Balanță, se rup bariere, se renegociază iubiri și contracte

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 19 - 25 septembrie 2020 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

18 sept. 2020, 09:43
Horoscop Urania 19-25 septembrie 2020. Soarele în Balanță, se rup bariere, se renegociază iubiri și contracte

Horoscop Urania 19-25 septembrie 2020 Berbec

În ziua de 19 septembrie, sentimente contradictorii legate de soț/soție, partener, asociat sau un dușman. Relația cu aceștia se va schimba începând cu 22 septembrie, când Soarele va intra în zodia Balanței, pe care o va străbate până la începutul zilei de 23 octombrie; el va influența în bine sectorul relațiilor parteneriale până pe 27 septembrie; după aceea, dialogurile vor evolua în chip dezamăgitor și neconcludent din cauza influenței mercuriene mai puțin favorabile cooperării și înțelegerilor; acestea se vor remedia în prima parte a lunii noiembrie. Moment bun, totuși, pentru stabilirea principiilor și cadrelor generale de evoluție a unui proiect. Relații marcate de felul de a fi autoritar al celor care îl vor cerceta sau audia pe un nativ. Nota generală a acestei perioade și a săptămânilor viitoare va fi dată și de starea de intoleranță și de iritare neselectivă indusă de Marte retrograd. Între 19 septembrie, după ora 21:33, și seara zilei de 21 septembrie, tentativă de a recurge la un truc pentru a rezolva o chestiune materială de importanță modestă.

Horoscop WEEKEND 18-20 SEPTEMBRIE 2020. Inca sub vraja Super Lunii noi in Fecioara. Calea catre schimbare este deschisa! 

Între 21 septembrie, după ora 22:32, și începutul zilei de 24 septembrie, nemulțumiri născute din discrepanța între ceea ce nativii își doresc și limitările, interdicțiile, restricțiile unui mod de viață personal și colectiv actual. Între 24 septembrie, după ora 2:17, și 25 septembrie, îngrădiri ale capacității de exercitare a funcției, a atribuțiilor de serviciu, contestări și amânări ale unor decizii cu impact semnificativ asupra rolului lor în viața publică și profesională. Între 23-25 septembrie se poate strica o relație, se poate compromite o întâlnire, mai ales dacă, în contextul ei, se vor aborda teme spinoase; risc de neînțelegeri în contextul unui proces, unei audieri, anchete, depoziții, expertize prin vicierea procedurilor sau prin intervenția destabilizatoare a unor martori incorecți.

Horoscop săptămânal Taur – 19 – 25 septembrie 2020

În ziua de 19 septembrie, răstimp relativ echilibrat pentru funcțiile organice. Dialoguri diplomatice, politicoase sau temperate care pot corecta niște exagerări de dată recentă survenite în relațiile de serviciu. Între 19 septembrie, după ora 21:33, și seara zilei de 21 septembrie, disponibilitate redusă în a accepta compromisuri sau a lua în calcul opiniile și sugestiile unei persoane cu care nativul se află în relații de parteneriat. Între 21 septembrie, după ora 22:32, și începutul zilei de 24 septembrie, aspect cu impact minor asupra relațiilor financiare și a intereselor materiale ale celor născuți în zodia Taurului.

În ziua de 22 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și își va pune amprenta viguroasă pe sectorul sănătății, ceea ce le va oferi nativilor posibilitatea de a face progrese pe calea vindecării după o boală, a recuperării după un accident sau o intervenție chirurgicală ori în urma unor tratamente care le-au solicitat intens organismul. Din perspectiva muncii, tranzitul Soarelui prin Balanță le va oferi Taurilor posibilitatea ca, până pe 23 octombrie, să facă schimbări profitabile legate de locul de muncă, de atribuțiile curente de serviciu sau privitoare la salarizare. Posibilă tulburare trecătoare la nivelul funcțiilor cerebrale, provocate de suprasolicitate, de stres, de presiunile sociale sau de obligațiile de la locul de muncă.

Între 24 septembrie, după ora 2:17, și 25 septembrie, amintiri răscolitoare, secvențe din trecut care ies la suprafață și pe care le trăiesc ca o legătură între cauză și efect: slăbiciunile sau constrângerile din trecut i-au determinat să ia decizii care își dovedesc acum întregul potențial negativ. Alteori, poate fi vorba de un sentiment acut al identificării unor ipostaze de viață ce trebuie depășite, ignorate sau înlocuite cu preocupări noi, adecvate vârstei și statutului lor profesional.

Horoscop săptămânal Gemeni – 19 – 25 septembrie 2020

În ziua de 19 septembrie, nevoia de a face un schimb plăcut de impresii cu un prieten sau cu o persoană dragă, dialoguri relaxate, informații care fac plăcere. Între 19 septembrie, după ora 21:33, și seara zilei de 21 septembrie, răstimp obișnuit ca preocupări și atmosferă generală la locul de muncă. Între 21 septembrie, după ora 22:32, și începutul zilei de 24 septembrie, răstimp mai puțin explicit din punct de vedere astral pentru relațiile parteneriale care pot evolua, de la caz la caz, în chip corect, amabil sau onest. În ziua de 22 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și se va instala, până pe 23 octombrie, în sectorul creativității și al relațiilor afective, pe care le va susține cu energie. Soarele va juca un rol aparte în această perioadă, în privința jocurilor și câștigurilor atrăgând un soi de “noroc speculativ”. În postură de părinți, Gemenii vor nutri dorința să relaxeze relațiile cu copiii și să instaureze o comunicare sinceră prin disponibilitatea lor de a vorbi deschis cu aceștia și de a consolida încrederea unora în ceilalți.

Atenție, totuși, că, între 23 și 25 septembrie, pot apărea situații confuze, bazate pe informații destabilizatoare, pe dialoguri incomode ori tentative de păcălire, ceea ce ar putea ridica cota de alarmă și de revoltă a părinților. Situația se poate manifesta, în termeni asemănători, și în privința relațiilor nativilor cu prietenii și cu apropiații lor cu care ar putea ajunge la explicații care să conducă la concluzii ce ar putea pune în pericol continuarea relației înseși. Între 24 septembrie, după ora 2:17, și 25 septembrie, ecou afectiv neplăcut al unor circumstanțe de ordin financiar sau material; unele ipostaze pot privi un prieten sau un grup de apropiați din cauza cărora nativul are acum probleme ori care se dovedesc incorecți și nedemni de încrederea lor pe viitor.

Horoscop săptămânal Rac  – 19 – 25 septembrie 2020

În ziua de 19 septembrie, dificultăți în a duce la bun sfârșit activitățile obișnuite din casă și gospodărie, discuții în contradictoriu cu rudele în vârstă care vor pleca de la reproșurile celor din urmă și de la dificultatea de a-i înțelege pe cei tineri. Deși, pe fond, problemele sunt minore, momentele de enervare vor fi destabilizante pentru câteva ore sau chiar pentru o zi, două. Între 19 septembrie, după ora 21:33, și seara zilei de 21 septembrie, stare de spirit marcată de hipersensibilitate la cuvinte, la afirmații, la situații, la argumentele care tind să-l pună pe cel/cea dragă unui nativ în postură de vinovat, pentru că Racii vor avea tendința de a exagera importanța unor detalii sau de a face prea mult caz de lucruri care, deși în esență nu vor fi deplasate sau nemotivate, pot fi, totuși, corectate. Între 21 septembrie, după ora 22:32, și începutul zilei de 24 septembrie, tranzit modest ca influență pentru starea de sănătate. Atitudine corectă, echilibrată la locul de muncă ori de câte ori cei născuți în zodia Racului își vor spune cuvântul sau vor trebui să aibă o inițiativă. În ziua de 22 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și va rămâne în sectorul familiei și al casei până la începutul zilei de 23 octombrie, dându-le posibilitatea nativilor să acționeze inteligent, util, lucid ori măcar, să “vadă” lucrurile în adevărata lor lumină și semnificație. Dar această ipostază va dura doar până pe 27 septembrie, atâta timp cât Soarele va fi susținut de Mercur; o nouă abordare pe calea dialogului “blând”, temperat, larg înțelegător, a chestiunilor de familie tulburi, va mai fi posibilă în prima parte a lunii noiembrie a.c. Între 24 septembrie, după ora 2:17, și 25 septembrie, relații parteneriale marcate de efortul de a rupe niște bariere sau niște  constrângeri care le îngreunează și le condiționează dialogul și deciziile.

Mai multe detalii pe libertatea.ro