Horoscop Urania 2-8 iulie 2022. Mercur va intra în zodia Racului, implicaţii mari în zona relaţiilor

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 2 - 8 iulie 2022 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

01 iul. 2022, 13:56
Horoscop Urania 2-8 iulie 2022. Mercur va intra în zodia Racului, implicaţii mari în zona relaţiilor

Horoscop Urania 2-8 iulie 2022 Berbec

Între 2 și 3 iulie după-amiaza, sentimente trăite intens, dorință de a fi prezent în medii publice unde nativul se poate afirma (concursuri, spectacole). Nevoia de succes le poate mobiliza celor tineri resursele fizice, dându-le curajul să participe la întreceri sportive sau la implicarea în jocuri estivale unde se cere îndemânare, energie, concentrare, ambiție, asumarea unui risc, premiul pus în joc sau notorietatea fiind un scop în sine.

Între 3 iulie, după ora 15:32′, și începutul zilei de 6 iulie, mod de viață relativ mai temperat, cu o necesară atenție îndreptată spre muncă, sarcini de serviciu, activități practice. În dimineața zilei de 5 iulie, Marte va intra în zodia Taurului și, până pe 20 august, va tranzita sectorul banilor câștigați din muncă proprie; pentru moment, el se va constitui ca un factor bun, insuflându-le nativilor hărnicie, capacitatea de a face un efort susținut ori de a se supune rigorilor impuse de o activitate profesională.

Tot pe 5 iulie, Mercur va intra în zodia Racului și, până pe 19 iulie, va influența toate relațiile de familie și toate chestiunile practice, gospodărești care privesc locuința, bunurile funciare, administrarea bunurilor patrimoniale care ar trebui să le aducă un câștig.

Din 7 iulie, mecanism astral nefericit care va alimenta disputele gratuite între nativi și rude; se vor spune lucruri neadevărate, exagerate, din dorința de a convinge sau de a impresiona și care mai târziu vor fi regretate.

Între 6 iulie, după ora 1:25′, și dimineața zilei de 8 iulie, relații parteneriale cam alambicate și greu de definit care vor oscila între nevoia de cooperare și/sau ajungere la o înțelegere și lipsa de disponibilitate a Berbecilor de a accepta un compromis sau o concesie. Din 8 iulie, după ora 8:15′, prim moment care se va repeta și care va instaura un sentiment de teamă cu privire la viitorul lor material.

Horoscop 2 iulie 2022. Ziua în care se descătuşează energiile, va fi o sâmbătă de pomină
Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. Previziuni pentru perioada 2 – 8 iulie 2022

Între 2 și 3 iulie după-amiaza, intervenții autoritare și eficiente în disputele familiale; Taurii vor prelua rezolvarea unor sarcini dificile pentru un membru de familie care nu mai are resurse fizice să reziste la exigențele unui mod de viață modern.

Între 3 iulie, după ora 15:32′, și începutul zilei de 6 iulie, relațiile între părinți și copii vor fi destul de calme, dar, pe fondul intrării planetei Marte, în dimineața zilei de 5 iulie, în zodia Taurului, se va contura o schimbare evidentă de atitudine. Părinții vor deveni mai implicați și mai atenți la toate etapele dezvoltării și educației copiilor lor și vor dori să-și impună punctul de vedere, fără discuții, dar ferm.

Până pe 20 august, Marte, în tranzit prin casa I a personalității acestor nativi, le va da numeroase alte impulsuri îndreptate spre activism, eficiență, hărnicie, dedicare, acceptare a unor condiții dificile de lucru sau a unor sacrificii. Tot pe 5 iulie, Mercur va intra în zodia Racului și, până pe 19 iulie, va crea situații opuse nevoii de comunicare liberă și de exprimare degajată; astfel, Taurii vor fi mai tăcuți, mai responsabili pentru fiecare cuvânt sau pentru fiecare afirmație rostită, mai buni observatori și extrem de discreți.

Zodiac chinezesc iulie 2022. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodii
Horoscop Urania pentru Gemeni. Previziuni pentru perioada 2 – 8 iulie 2022

Între 2 și 3 iulie după-amiaza, fel de a vorbi și de a se purta cu autoritate. Între 3 iulie, după ora 15:32′, și începutul zilei de 6 iulie, mod de viață banal, rutină casnică echilibrată de o stare bună interioară provenită de la planeta Venus, în tranzit prin zodia lor, ceea ce va contribui la dezvoltarea unei atitudini sănătoase față de factorii de stres obișnuiți.

În ziua de 5 iulie, Marte va intra în zodia Taurului și, până pe 20 august, va sta la baza unor tendințe radicale: nevoia de a se elibera de povara unei amintiri, de sentimentele contraproductive (dor, melancolie, regrete, temeri nejustificate). Mecanisme de funcționare a organismului provocate de o înclinație sau de un specific personal transmis lor, pe cale genetică, de un părinte sau de orice alt înaintaș. Tot pe 5 iulie, Mercur va intra în zodia Racului și, până pe 19 iulie, va instaura tendința de a se opune oricărei cheltuieli, fie ea și justificată.

Din dorința de a face economii și, pe fondul spaimei de un posibil dezechilibru financiar ce ar putea surveni în viitor, Gemenii vor „tăia” toate cheltuielile care nu sunt strict necesare. Opțiune neinspirată între 7 și 11 iulie cu privire la o cumpărătură sau la o plată; încurcătură, neregulă în acte sau discuții stupide pe tema unor plăți sau încasări cuvenite nativului care se desfășoară defectuos.

Mai multe detalii, pe libertatea.ro