Horoscop Urania 2 – 8 octombrie 2021. Luna Nouă în Balanță ne aduce noi începuturi, schimbări radicale, armonie în relaţii

Principalele evenimente astrologice ale săptămânii 2-8 octombrie 2021 sunt Luna Nouă în Balanţă, pe 6 octombrie, şi intrarea planetei Venus în Săgetător, pe 7 octombrie, tranzit care se va încheia pe 5 noiembrie.

01 oct. 2021, 13:50
Horoscop Urania 2 – 8 octombrie 2021. Luna Nouă în Balanță ne aduce noi începuturi, schimbări radicale, armonie în relaţii

Horoscop Urania 2 – 8 octombrie 2021. Luna Nouă este un moment bun pentru a începe un proiecte noi, pentru a face o schimbare radicală, pentru a scăpa de lucrurile şi de oamenii care nu ne mai servesc. Balanța aduce armonie, echilibru, dreptate. Relațiile devin extrem de importante. Această energie proaspătă ar trebui folosită pentru a îmbunătăți conexiunile actuale.

Previziunile integrale, pe www.libertatea.ro

Horoscop Urania 2 – 8 octombrie 2021 BERBEC

În ziua de 6 octombrie va avea loc Luna Nouă în Balanță, care ar putea deschide drum unor dialoguri utile prin viziunea și abordarea celor cu care nativii vor dialoga mai simplu și mai practic. Posibil prim pas spre o înțelegere amiabilă.

În ziua de 7 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 5 noiembrie, se va plasa în sectorul relațiilor cu străinătatea; șansa de a face călătorii va fi contracarată de piedici și inconveniente.

Citeste si Horoscop dragoste octombrie 2021. Schimbări majore în plan sentimental, care vor veni la pachet cu trăiri intense

Horoscop Urania 2 – 8 octombrie 2021 TAUR

Luna Nouă în Balanţă le aduce Taurilor discuții importante în urma cărora se trezesc cu mai mulți bani în buzunare. Totul se schimbă în bine pentru ei dacă se înarmează cu puțină răbdare.

Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 5 noiembrie, va patrona sectorul câștigurilor și al rezolvărilor favorabile ale unei chestiuni materiale sau financiare prin bunăvoința cuiva (persoană fizică sau juridică).

Horoscop Urania 2 – 8 octombrie 2021 GEMENI

În această săptămână, unii nativi vor avea impresia că toată lumea e a lor și emoțiile le vor da fiori plăcuți, apoi se vor răzgândi, vor deveni hipersensibili și vor căuta nod în papură, ceea ce trădează și o neîncredere în persoana asupra căreia proiectează aceste trăiri sufletești. Aceste lucruri vor fi mai evidente în preajma zilei de 6 octombrie, când va avea loc Luna Nouă în Balanță.

Pe 7 octombrie, planeta Venus va intra în Săgetător și va traversa casa relațiilor parteneriale. Va juca un rol important pentru evoluția relațiilor dintre soți, pentru gestionarea conflictelor. Acest aspect astrologic va fi benefic și protector.

Citeste si Horoscop dragoste OCTOMBRIE 2021. Venus se muta in libertinul Sagetator, multe intalniri si conexiuni

Horoscop Urania 2 – 8 octombrie 2021 RAC

Luna Nouă în Balanță, care va avea loc în ziua de 6 octombrie, va avea darul să-i facă pe Raci mai reflexivi, mai toleranți și mai puțin dispuși să alimenteze animozitățile epuizante.

Pe 7 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 5 noiembrie, va patrona în chip benefic sectorul sănătății de fiecare zi și va veghea eficient asupra sectorului muncii, introducând condiții plauzibile de a găsi soluții corecte și favorabile lor.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro